چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار سبک زندگی
کد خبر: ۲۰۰۰۷۸۹
دوشنبه ۰۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۵

فکرشهر: برای تهیه یک لیوان آب پرتقال نیاز به آبگیری ۳ تا ۴ پرتقال است. مسلما این مقدار حاوی قند زیادی خواهد بود و از طرفی فیبر‌های میوه نیز کنار گذاشته می‌شود. اگر آبمیوه صنعتی انتخاب شود که ارزش تغذیه‌ای بسیار کمتری خواهد داشت، زیرا این نوشیدنی‌ها حاوی شکر و افزودنی‌های مختلف هستند. در کل، نکتار میوه ۲۰ تا ۲۵ درصد آب و ۲۰ درصد شکر دارد.

به گزارش فکرشهر از سلامت، برخلاف آبمیوه، قند موجود در میوه به‌آرامی جذب می‌شود و از همین‌رو، خوردن میوه تاثیر چندانی بر قند خون ندارد و نه‌تن‌ها تمایل به خوراکی‌های شیرین را افزایش نمی‌دهد بلکه در تشدید اشتها نیز تاثیری ندارد. از آنجا که نوشیدن آب پرتقال به‌سرعت قند خون را بالا می‌برد، با افت قند خون احساس گرسنگی نیز زودتر ایجاد می‌شود.

با توجه به تاثیر‌هایی که آب پرتقال در افزایش قند خون دارد، توصیه می‌شود مبتلایان به دیابت از نوشیدن آب پرتقال در وعده صبحانه پرهیز کنند. این نکته در مورد کسانی که قصد کاهش وزن دارند نیز صدق می‌کند. بیماران دیابتی بهتر است در صورت تمایل به نوشیدن آب پرتقال، این نوشیدنی را همراه غذا میل کنند، زیرا دیگر غذا‌هایی که همراه آن می‌خورند موجب تعادل قند خون شده و مانع از افزایش اشتها خواهد شد.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر