فکرشهر: امام جمعه خورموج با انتقاد از عملکرد بانکها در ارائه تسهیلات به مردم گفت: دریافت وام خرد برای مردم تبدیل به یک آرزو شده است.
به گزارش فکرشهر از مهر، حجتالاسلام علی زاهددوست در نماز جمعه خورموج با اشاره به چهارشنبه ۲۴ آبان روز بزرگداشت علامه طباطبایی (ره) و روز کتابخوانی و کتابدار تصریح کرد: اسلام، دین اندیشه و معرفت و پرچمدار کتاب و کتابخوانی در تمدن بشری است. عموم مردم باید کتابخوانی و حضور در کتابخانه را جز نیازهای زندگی خود بدانند.
وی با بیان اینکه همه سازمانها و برنامه ریزان فرهنگی وظیفه دارند برای ایجاد میل و انگیزه به کتاب و کتابخوانی در جامعه گام بردارند افزود: رهبر معظم انقلاب فرمودند: باید جوری بشود که در سبد کالای مصرفی خانوادهها، کتاب یک سهم قابل قبولی پیدا کند و کتاب را برای خواندن بخرند.
زاهددوست گفت: با وجود پیشرفتهای دیجیتالی و گسترش روزافزون شبکهها و فضاهای مجازی هیچ چیز جای انس با کتاب را نمیگیرد. علاوه بر نوسازی و تجهیز کتابخانههای فعلی شهرستان، ساخت یک کتابخانه مرکزی استاندارد که دارای مرجعیت در حوزه کتاب باشد، برای رفع نیاز مطالعاتی این قشر عظیم ضروری است.
وی تاکید کرد: کتابخانههای موجود فعلی، نیاز محققان و پژوهشگران را تأمین نمیکند، بنابر این وجود یک کتابخانه مرکزی در شهرستان ضروری است.
امام جمعه خورموج بیان کرد: این روزها که مردم تحت فشار اقتصادی هستند گاهی بخاطر گرفتاری و ضرورت، بخاطر رهن خانه، یا درمان، یا تأمین نیاز ضروری خانواده نیاز به یک مبلغ مختصری وام پیدا میکند، ولی متأسفانه امروز دریافت وام خرد برای مردم تبدیل به یک آرزو شده است.
وی افزود: بنده به عنوان امام جمعه افراد زیادی به دفترم مراجعه میکنند و نیازمند حتی پنج میلیون یا ۱۰ میلیون وام هستند، ولی به بانک مراجعه میکنند و تقاضای مثلاً ۲۰ میلیون وام میکنند که مورد موافقت قرار نمیگیرد.
زاهددوست خطاب به وزیر اقتصاد گفت: بانک مرکزی اگر در کلان اقتصاد سیاستی را تدوین میکنید به فکر محرومین و مستضعفین و افراد گرفتار جامعه هم باشید. مبادا به خاطر برخی سیاستهای اقتصادی مستضعفین زیر دست و پای پولدارها له بشوند.
وی با بیان اینکه ما از بانکداری اسلامی خیلی فاصله داریم و پولهای مردم که در حساب بانکها است، اما در روز گرفتاری به درد خود مردم نمیخورد اظهار داشت: همه باید مردم را تحت فشارهای زندگی درک کنیم و مبادا مردمرا تحت این همه فشار اقتصادی و گرفتاری زندگی تنها بگذاریم.