فکرشهر: سردار حسین رحیمی رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در نشست خبری با اصحاب رسانه به عملکرد این پلیس اشاره و اظهار داشت: پلیس امنیت اقتصادی فراجا با تشکیل قرارگاه انتظامی امین فعالیتهای خود را در نوروز ادامه میدهد، چون مجرمان هیچ تعطیلی ندارند و پلیس هم تعطیلی نمیشناسد.
به گزارش فکرشهر از فارس، وی گفت: پلیس امنیت اقتصادی در سال ۱۴۰۲ با برنامه ریزی کامل و بهره گیری از ظرفیتهای پلیس تلاش خود را به کار گرفت و در این زمینه پلیس مبارزه با جرایم اقتصادی مبارزه با اخلالگران در نظام اقتصادی، فرار مالیاتی، احتکار، پولشویی و ... را به مرحله اجرا گذاشت.
سردار رحیمی تصریح کرد: در حوزه فرار مالیاتی در ۱۱ ماهه سالجاری ۲۴۰ پرونده به ارزش ۴ همت تشکیل داده و ۳۹۱ نفر را دستگیر کرد. وی افزود: در حوزه احتکار ۹۲۲ فقره پرونده به ارزش تقریبی ۶ همت تشکیل و ۹۵۵ نفر دستگیر شدند.
سردار رحیمی اعلام کرد: در حوزه اخلال در نظام اقتصادی کشور با استفاده از توان عملیاتی و اطلاعاتی موفق شدیم ۲۶ همت کشفیات و ۱۲۳۸ متهم دستگیر شدند و ۲۳ درصد افزایش ریالی پرونده داشتیم. وی به زمین خواری اشاره و بیان داشت: همکاران بنده با تمرکز بر پیشگیری و شناسایی زمینخواران عمده، تغییر کاربری و پروندههای موجود عمل کردند؛ در این زمینه هزار و ۵۷۱ فقره پرونده در این زمینه تشکیل که ۳ هزار و ۵۴۸ هکتار زمین به ارزش ۲۶ همت کشف و هزار و ۲۴۶ زمین خوار دستگیر شدند که ۱۰ درصد افزایش در تعداد تشکیل پروندهها داشتهایم؛ همچنین در حوزه پولشویی نیز تعداد ۹۷ فقره پرونده به ارزش ۵ همت رسیدگی کردیم و ۲۹۱ نفر دستگیر شدند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا به راهاندازی ستاد خبری این پلیس اشاره کرد و گفت: شهروندان به صورت رایگان میتوانند با شماره ۰۹۶۳۰۰ هرگونه اخبار و اطلاعات در خصوص قاچاق کالا، سوخت، ارز، دام، احتکار و اختلاس، زمین خواری، فرار مالیاتی و خودروهای شوتی و... به پلیس امنیت اقتصادی اطلاع دهند.
وی افزود: خودروهای شوتی یک معضل جدی است که به صورت گروهی و بی رحمانه در محورهای مواصلاتی حرکت میکنند و به دلیل رفتارهای غلط ترافیکی آنها در ۵۶۴ نفر جان خود را از دست دادند.
سردار رحیمی به پرونده کوروش کمپانی اشاره کرد و گفت: پرونده باز است و ۵ نفر از عناصر اصلی شرکت دستگیر شده است.۵ هزار نفر در پلیس امنیت اقتصادی شکایت کردند و به مرجع قضائی فرستادیم. اگر باز هم کسانی هستند که پول واریز کرده و شکایت دارند به پلیس امنیت اقتصادی تهران یا استان محل سکونت مراجعه کنند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا تصریح کرد: تا این لحظه ۲۵ سلبریتی تبلیغ کننده این شرکت به پلیس احضار و دعوت شده و وجوه دریافتی بازگردانده شد که جمع آن بالغ بر ۳۵۰ میلیون تومان بود. البته این چهرهها ادعا دارند که برای یک شرکت دارای مجوز قانونی تبلیغ کرده بودند که ادعای درستی است.
وی درباره اینکه میزان بدهی و رقم کلاهبرداری شده از سوی مدیر فراری کوروش کمپانی گفت: میزان رقم کلاهبرداری شده تاکنون بین ۱۸۰ تا ۲۰۰ میلیارد تومان برآورد شده؛ البته این رقم قطعی و نهایی نیست. وی افزود: تشکیل پرونده در حوزه سکه افزایش ۲۲۳ درصدی، لوازم خانگی ۱۵۷ درصد، دخانی ۹۰ درصد، البسه قاچاق ۹۰ درصدی و کالاهای ممنوعه ۷۰ درصدی داشته است.
سردار رحیمی گفت: پلیس گمرک در ۴۰ نقطه مستقر است و کنترل محمولهها را بر عهده دارد بیش از۱۶۰ هزار اسناد گمرکی را بررسی و بیش از یک هزار پرونده ظن به قاچاق هم مورد بررسی قرار گرفت که در این زمینه با رشد ۹۹۸ درصدی مواجه بوده و در مجموع ۹ همت کشفیات داشته و ۱۰۰ متهم مهم و دانه درشت دستگیر شدند؛ این عملکرد موفق به این دلیل است که ۱۳ مرحله طرح سراسری را پلیس گمرک به مرحله اجرا گذاشته است.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی به هوشمندسازی پلیس پرداخت و گفت: ۸ سامانه مهم و اثرگذار را به پلیس اضافه کردیم. وی از راهاندازی معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال در این پلیس خبر داد و گفت: تعداد ۲۹۹ تارنمای متخلف شناسایی و ۱۲۵ صفحه مسدود و برای ۵ صفحه تشکیل پرونده قضایی داده شده است؛ همچنین ۲۰ صفحه که در حوزه قاچاق لوازم خانگی فعال بودند شناسایی و مسدود شدند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا اعلام کرد: در سالجاری حدود ۳۰ هزار خودروی شوتی قاچاق بر توقیف و ۲۴ دستگاه مصادره شد. سردار رحیمی از احضار مدیر شرکت موسوی به پلیس و اعلام تذکر به این شرکت خبرداد.