سه‌شنبه ۰۴ دی ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
اختصاصی «فکرشهر»
فکرشهر: دو کودک که برادر هم بودند، در هنگام عبور از رودخانه و رفتن به مزرعه، دچار سانحه شده و غرق می‌شوند که با اطلاع افراد محلی، این دو برادر از آب خارج می‌شوند ولی یکی از این کودکان نجات یافته که پنج سال سن داشته، هوشیار نبوده که برای عملیات احیا به مرکز خدمات درمانی «دهرود» منتقل می‌شود ولی...
نویسنده : آذر حسینی
کد خبر: ۲۰۱۰۵۵۸
يکشنبه ۰۶ آبان ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۲
فکرشهر

وضعیت درمان و کمبود پزشک و امکانات پزشکی و درمانی در شهرستان دشتستان تنها محدود به بیمارستان برازجان نیست و در سایر بخش ها، شهر‌ها و روستا‌های این شهرستان نیز دیده می‌شود تا جایی که اهالی «دهرود» بخش «ارم» می‌گویند «همچنان نبود پزشک تمام وقت و آمبولانس بدون راننده مرکز خدمات جامع سلامت دهرود داغ بر دل مردم می‌گذارد» و دهیار «دهرود سفلی» نیز می‌گوید به علت نبود امکانات پزشکی، پزشک و آمبولانس، یکی از کودکان غرق شده در بارندگی هفته گذشته این روستا، فوت کرده است.

به گزارش «فکرشهر»، عصر پنجشنبه ـ ۳ آبان ماه ۱۴۰۳ ـ در روستای «دهرود علیا»، دو کودک که برادر هم بودند، در هنگام عبور از رودخانه و رفتن به مزرعه، دچار سانحه شده و غرق می‌شوند که با اطلاع افراد محلی، این دو برادر از آب خارج می‌شوند ولی یکی از این کودکان نجات یافته که پنج سال سن داشته، هوشیار نبوده که برای عملیات احیا به مرکز خدمات جامع سلامت «دهرود» منتقل می‌شود ولی به علت نبود پزشک و قطعی برق و نداشتن راننده آمبولانس در این مرکز، این کودک را با اورژانس ۱۱۵ به مرکز درمانی تنگ ارم منتقل می‌کنند. 

به گفته افراد حاضر در محل، این کودک در طول مسیر انتقال به درمانگاه، به علت ورود آب به مجاری تنفسی و انجام نشدن به موقع احیا، جان خود را از دست می‌دهد. 

دهیار «دهرود سفلی» درباره این حادثه به خبرنگار ما گفت: متاسفانه بروز این اتفاقات تلخ از وقایع معمول در دهستان دهرود است و سالانه مردم ما شاهد مرگ بسیاری از عزیزان خود هستند. 

«امین قاسمی» اظهار داشت: مرکز خدمات درمانی دهرود باید دارای دو پزشک مستقر باشد که در چند سال اخیر تنها توسط یک پزشک اداره می‌شود و این پزشک نیز نمی‌تواند تمام ۲۴ ساعت خدمت رسانی کند و عملا این مرکز عصر و آخر هفته فاقد پزشک مستقراست و تعطیل محسوب می‌شود. 

دهرورد

امین قاسمی - دهیار

قاسمی ادامه داد: آمبولانس این مرکز نیز که با پیگیری نماینده شهرستان در اختیار این مرکز قرارگرفته به علت نداشتن راننده در سایر نقاط استفاده می‌شود و ما مردم این روستا در مواقع خطر باید با وسایل شخصی اقدام به انتقال افراد بیمار و سانحه دیده به مرکز بخش یا شهرستان کنیم. 

یکی از اعضای شورای روستای «دهرود علیا» نیز در این باره بیان داشت: با وجود انتقال این کودک سانحه دیده به مرکز درمانی دهرود و تلاش برای نجات او، وقتی وارد مرکزی شدیم که به علت قطعی برق عملا نمی‌تواند کاری کند و فاقد برق اضطراری است، دیگر امیدی برای نجات او نداشتیم. 

«زارعی» افزود: با توجه به فاصله بیش از ۱۰۰ کیلومتری ما تا مرکز شهرستان و وجود مراکز درمانی فاقد پزشک و نیرو در منطقه، ما عملا یا نباید بیمار شویم یا فکر زنده ماندن هم نداشته باشیم. 

وی اضافه کرد: در صورت بروز حادثه در منطقه ما با توجه به بعد مسافت و نبود مراکز درمانی مجهز، نجات حادثه دیده تقریبا امری شانسی است و ما از مسوولین استانی و نماینده شهرستان، استقرار بیمارستان در سطح بخش را درخواست داریم چرا که مراکز درمانی با این امکانات و نیرو عملا فرصت زنده ماندن بیمار را نیز کاهش می‌دهند.

منبع: فکرشهر
ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر