سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۲۰۱۰۷۱۷
يکشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۲

فکرشهر: فرماندار تنگستان گفت: شهرستان با دارا بودن تعداد زیادی خانه‌های قرآنی که سالانه تعدادی به آنها اضافه می‌شود ضروری است از برنامه‌های سخت افزاری این خانه‌ها پشتیبانی لازم صورت گیرد.

به گزارش فکرشهر از مهر، احمد لطفی عصر یکشنبه در نشست با اعضای خانه‌های قرآنی شهرستان تنگستان عنوان کرد: یکی از موضوعات مهم که باید به آن توجه ویژه‌ای شود پشتیبانی از برنامه‌ها فرهنگی، تبلغی و ترویجی دستگاه‌هایی است که در حوزه فرهنگ و تبلیغاتی اسلامی فعالیت دارند.

فرماندار تنگستان تصریح کرد: شهرستان با دارا بودن تعداد زیادی خانه‌های قرآنی که سالانه تعدادی به آنها اضافه می‌شود ضروری است از برنامه‌های سخت افزاری این خانه‌ها پشتیبانی لازم صورت گیرد.

فرماندار تنگستان ادامه داد: در کمیته برنامه ریزی سال ۱۴۰۲ شهرستان اعتباراتی برای پشتیبانی از این خانه‌ها پیش بینی شد که ۶۵۰ میلیون تومان آن تخصیص یافته و وسایل مورد نیاز خانه‌های قرآنی در شهرستان با محوریت تبلیغات بر اساس فعالیت‌هایی که این خانه‌های قرآنی داشتند تهیه و در اختیار آنها قرار می‌گیرد.

تقویت زیرساخت‌ها

وی اضافه کرد: جهت برگزاری مراسم مناسبتی و اعیاد در شهرستان سیستم صوتی با اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیون تومان خریداری و در اختیار شورای هماهنگی تبلیغات تنگستان قرار گرفته است.

لطفی با اشاره به اینکه یکسری زیر ساخت‌های سخت افرازی و فرهنگی جهت خانه‌های عالم و مؤسسات قرآنی جدید به صورت ویژه در شهرستان خاطرنشان کرد: از جمله مؤسسه حنانه در دلوار و سراج پهلوان کشی پیگیری شده است.

فرماندار تنگستان یاد آور شد: مؤسسه قرآنی حنانه شهر دلوار پشتیبانی که از سال‌های گذشته و منابع که در سال ۱۴۰۲ به این مؤسسه تخصیص داده شد تکمیل گردید و در سال جاری مورد بهره برداری قرار گرفت.

لطفی ادامه داد: یکی از اولویت‌های کار ما بحث مبحث فرهنگی به عنوان رکن فعالیت‌های شهرستان مورد توجه بود که سرجمع منابعی در مباحثه فرهنگی دیده شد از مؤسسات قرآنی گرفته تا مراکز فرهنگی و هنری ارشاد، کانون‌های قرآنی مساجد، نوسازی مدارس، آموزش و پرورش و دیگر مراکز مرتبط در حدود ۳۰ درصد منابع هرسال اختصاص داده شده است.

تقویت مراکز فرهنگی شهرستان

وی یاد آور شد: مؤسسه قرآنی حنانه شهر دلوار پشتیبانی که از سال‌های گذشته و منابع که در سال ۱۴۰۲ به این مؤسسه تخصیص داده شد تکمیل شد و در سال جاری مورد بهره برداری قرار گرفت.

وی افزود: یکی از مراکز قرآنی شهرستان در روستای پهلوان‌کشی که در تربیت قرآن آموزان بویژه کسانی که استعداد حافظ شدن دارند به خوبی در حال فعالیت است ساختمان در دست احداث این مؤسسه به صورت ویژه حمایت شده که مراحل پایانی احداث آن در جریان است.

لطفی ادامه داد: یکی از اولویت‌های کار ما بحث مبحث فرهنگی به عنوان رکن فعالیت‌های شهرستان مورد توجه بود که سرجمع منابعی در مباحث فرهنگی دیده شد.

وی گفت: از مؤسسات قرآنی گرفته تا مراکز فرهنگی و هنری ارشاد، کانون‌های قرآنی مساجد، نوسازی مدارس، آموزش و پرورش و دیگر مراکز مرتبط در حدود ۳۰ درصد منابع هرسال اختصاص داده شده است.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر