فکرشهر
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی بوشهر گفت: زمانی که منطقه ویژه را تحویل گرفتم دو پرونده ویژه داشتیم؛ یکی پرونده آهن آلات که در زمان ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی ایجاد شده بود و دیگری زمینخواری چند هزار میلیارد تومانی در منطقه ویژه و یک ابر بدهکار بانکی که در زمان ریاست جمهوری احمدی نژاد بوده است.
تخلفات بزرگ در منطقه ویژه اقتصادی بوشهر
به گزارش «فکرشهر»، «احمد دشتی» امروز یکشنبه ـ ١۶ دیماه ١۴٠٣ ـ در نشست با خبرنگاران اظهارداشت: زمانی که منطقه ویژه را تحویل گرفتم دو پرونده ویژه داشتیم؛ یکی پرونده آهن آلات که در زمان ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی ایجاد شده بود و ٣٠ هزار تن آهن به شرکت منطقه ویژه داده شده بود و الان میخواستند آن را پس بگیرند.
وی ادامه داد: کار این پرونده به دادگاه رسیده بود و رای هم علیه ما صادر شده بود و ٣ سال پیش و پس از روی کار آمدن من متوجه شدم که چند مدرک است که به قاضی تحویل ندادهاند. در همین راستا نامهنگاریهایی با مسوولین و مراجع انجام دادیم و درخواست دادیم و حکم برائت صادر شد و جلوی ضرری بیش از ١٠٠٠ میلیارد تومان گرفته شد.
زمین خواری چند هزار میلیاردی توسط ابر بدهکار بانکی
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی بوشهر بیان داشت: پرونده دیگر، زمینخواری در منطقه ویژه بود که یک نفر ١١٨ هکتار در یک مرحله تحویل گرفته بود و بعدا ١۶ هکتار دیگر نیز به وی داده شده بود و تنها ٩ درصد از مبلغ زمین را داده بود؛ همچنین بدون روال قانونی سند تک برگ برای او صادر شده بود که او نیز این زمین را به تقسیم کرده و به فروش رسانده بود.
دشتی با بیان این که این تخلف در زمان ریاست جمهوری احمدی نژاد بوده، ادامه داد: پس از حضورم در این سمت، شکایتی علیه این تاجر اهل تهران بسیار بانفوذ تنظیم کردیم و در مرحله اول توانستیم نصف زمین را که حدود ۶٠ هکتار بود و به فروش نرسیده بود، پس بگیریم و الان نیز ۴٣ هکتار آن در حال بررسی است و به زودی رای آن صادر خواهد شد؛ همچنین سند مادر باطل شده و امیدواریم بتوانیم آن را باز پس گرفته و به متقاضیان واقعی بدهیم و الان حدود ٨ هکتار مانده که باید روی آن نیز کار کنیم.
وی گفت: در سالی که زمین به او تحویل داده شد، زمین متری ۶۵٠٠ تومان بود که قرار شد زیرساختها را انجام دهد و متری هزار تومان پرداخت کند که همین را نیز پرداخت نکرد و تنها ٩ درصد آن را داده است؛ جدا از این که در سال ١٣٩۵ مبلغ ٣۵ میلیارد تومان روی همین زمینها وام گرفته شده و هیچ قسطی نداده و الان جزو ابربدهکاران بانک ملی ایران است.
احمد دشتی با بیان این که «٢٣٠٠ میلیارد تومان ارزش فعلی زمینهایی است که به او داده شده بود»، افزود: این تخلفات در زمان مدیریت «س ـ الف» رخ داده بود که سازمان بازرسی نیز به این قضیه به طور کامل ورود کرده و در حال انجام امور است.
بازپس گیری زمین ها
این مسوول اضافه کرد: الان ١۴ پرونده نیز داریم که افرادی سالهای متمادی زمین گرفتهاند ولی کار نکردهاند و در حال بازپسگیری این زمینها هستیم که ارزش آن ٣ هزار میلیارد تومان است و همچنین ١٧ پرونده را نیز با وکلا در حال تکمیل برای بازپسگیری هستیم که ارزش آن حدود ٧ هزار میلیارد تومان است.
وی درباره زمین «بوشهرمال» نیز گفت: حدود ٣/٢ هکتار زمین با ارزش ۶ میلیارد تومان به «بوشهرمال» واگذار شد که البته تمام مبلغ را پرداخت کرده بود ولی برخی ورود کرده و بیش از ١١ میلیارد تومان دیگر از آنها گرفته شد و قرار است ٢۵٠٠ نفر اشتغال زایی داشته باشد و از نظر ما طبق ضوابط منطقه ویژه، مشکلی برای خرید و فروش ندارد.
منطقه ویژه باتلاق بود/ اداره آب و برق هم آمده و کنتور را برده بودند
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی بوشهر اظهارداشت: موقع ورود به منطقه ویژه متوجه شدم که باتلاق است و اگر مدیر سکوت کند پول درمیآورد و ۶ ماه بود که حقوق و بیمه ٧٠ نفر پرسنل منطقه پرداخت نشده بود و جدای از این، حدود ١۶ میلیارد تومان نیز بدهی وجود داشت و وضعیت جوری بود که اداره آب و برق آمده و کنتور را برده بودند و امروز حقوق همه پرسنل پرداخت شده و به روز است و بدهیها را تقسیط کرده و پرداخت کردهایم.
وی ادامه داد: در زمان ورود متوجه شدم که هیچکدام از چراغ های روشنایی و دوربین های مداربسته مجموع ۵۵٣ هکتار منطقه ویژه کار نمیکرد و حسابهای منطقه مسدود شده بود و خودروها همه فرسوده بودند که همه این موارد تعویض و تعمیر شدند و همچنین برای اولین بار ماشین آتشنشانی برای منطقه ویژه خریداری شده که به زودی رسیده و شروع به کار میکند.
دشتی افزود: ٣٧ واحد فعال و ٣۶ واحد خدماتی در منطقه وجود دارد و پس از ورود، ٢۴ سرمایهگذار وارد منطقه کردهایم که در حال ساخت و ساز هستند و سرمایه گذاران جدید قرار است حدود ١١/۵ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری داشته و ٧٢۴ نفر مشغول به کار خواهند شد.
ایجاد درآمدهای پایدار برای منطقه
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی بوشهر درباره ایجاد درآمدهای پایدار برای منطقه نیز اظهارداشت: درخواست معدن و ایجاد پارکینگ و محل استراحت برای کامیونداران از جمله درآمدهای پایداری است که کارهای آن انجام شده است؛ همچنین کشتی مسافربری برای تردد اهالی خارگ به بوشهر را مد نظر داریم که کارهای آن انجام شده تا مردم بتوانند از آن استفاده کنند.
وی افزود: تمامی کارهای اداری جز محیط زیست را در خود منطقه ویژه انجام میدهیم و اعلام کردهایم سرمایهگذار واقعی اگر صبح وارد منطقه شود میتواند عصر شروع به ساخت و ساز کند.
هیچ کس نمی تونه حریف بوشهر مال بشه خیالتون راحت
حتی بازرس کل هم عقب نشینی کرد