چهارشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار سیاست
مطالب بیشتر
فکرشهر: لابی صهیونیستی" اتحاد عیله ایران هسته ای" می‌گوید برنامه ۱۰۰ روزه اول دولت ترامپ علیه ایران را نوشته و به تیم انتقالی رئیس جمهوری منتخب آمریکا ارایه کرده است...
کد خبر: ۲۰۱۲۳۸۵
سه‌شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۵

فکرشهر: یک لابی صهیونیستی ضدایرانی در آمریکا یک برنامه ویژه به منظور مقابله با ایران در ۱۰۰ روز اول استقرار دولت جدید ترامپ به تیم رئیس جمهوری منتخب آمریکا ارایه کرده است.

به گزارش فکرشهر از عصرایران به نقل از "فاکس نیوز دیجیتال"، "مارک دی والاس" مدیر و بنیانگذار لابی صهیونیستی اتحادعلیه ایران هسته‌ای (UANI)، به فاکس نیوز گفته مشاوران این گروه ضدایرانی برنامه‌ای با عنوان "برنامه ۱۰۰ روزه دولت ترامپ در مورد ایران" برای به کارگیری علیه ایران در ۱۰۰ روزه نخست دولت جدید ترامپ، به تیم انتقالی رئیس جمهوری منتخب آمریکا ارایه کرده است.

والاس درباره این طرح به فاکس نیوز گفت:" رئیس جمهوری منتخب ترامپ، اکنون این فرصت منحصر به فرد را برای عقب راندن قابل توجه رژیم در حال افول ایران دارد. در این طرح استفاده از ابزار‌های دیپلماتیک، اطلاعاتی، نظامی و اقتصادی علیه ایران که می‌تواند ثبات منطقه و خاورمیانه جدید را ارتقا دهد، پیش بینی شده است. "

به گفته والاس، این گزارش توصیه می‌کند که دولت آینده ترامپ رویکردی جامع و همه جانبه در بخش‌های دیپلماتیک، اطلاعاتی، نظامی و اقتصادی در کنار متحدان داشته باشد تا ایران را در قبال تلاش‌های بی ثبات کننده منطقه‌ای خود، پاسخگو کند.

"جیسون برادسکی" یکی از نویسندگان این گزارش (طرح) مدعی شد که ایران از دولت آینده ترامپ می‌ترسد و افزود که او معتقد است فرصتی راهبردی برای واشنگتن و متحدانش وجود دارد تا روی این ترس برای پیشبرد منافع ایالات متحده، سرمایه گذاری کنند.

برادسکی که مدیر بخش سیاسی لابی "اتحاد علیه ایران هسته ای" است به فاکس نیوز دیجیتال گفت: "عجله در دیپلماسی (گفتگوی دولت ترامپ با ایران) خطر تضعیف این پویایی را دارد. "

این گزارش چندین نسخه سیاستی خاص را برای تضعیف ایران تشریح می‌کند و استدلال می‌کند که دولت ایالات متحده باید ابتدا یک کارزار فشار علیه ایران ایجاد کند تا انتخاب‌های ایران را محدود سازد.

در این رویکرد سیاستی جدید، ایالات متحده باید از تجربه اسرائیل از ۷ اکتبر در مورد چگونگی ضربه زدن نظامی به ایران بدون آغاز جنگ گسترده، الگو بگیرد.

برادسکی گفت: "اگر اسرائیلی‌ها می‌توانند بدون ایجاد جنگ گسترده‌تر این کار را انجام دهند، دولت ایالات متحده نیز می‌تواند این کار را انجام دهد. "

نویسندگان این طرح تاکید می‌کنند که ترامپ باید یک سخنرانی سیاسی مهم کند تا به تهران هشدار دهد که اگر ایالات متحده برای پیشبرد بیشتر قابلیت‌های خود اقدام کند، در استفاده از نیروی نظامی برای نابودی برنامه هسته‌ای ایران تردیدی نخواهد داشت.

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در اوایل ماه دسامبر گزارش داد که اورانیوم غنی‌سازی شده تا سطح تسلیحاتی است. "امانوئل مکرون"، رئیس جمهوری فرانسه نیز اخیرا گفته که برنامه هسته‌ای ایران به "نقطه بی بازگشت" نزدیک شده است و بسیاری تشدید برنامه غنی سازی ایران را روشی از سوی تهران برای ایجاد اهرم فشار علیه دولت آینده ترامپ می‌دانند.

علاوه بر این، نویسندگان این گزارش می‌گویند که اگر ایران یا متحدانش به آمریکایی‌ها آسیب برسانند، دولت جمهوری‌خواه آینده می‌تواند از حملات هدفمند علیه فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نیروی قدس و دارایی‌های وزارت اطلاعات در داخل ایران استفاده کند.

همچنین نویسندگان این طرح نوشته اند باید "مداخلات نظامی بشردوستانه" به بهانه هایی، چون سرکوب اعتراضات داخلی با ابزارهایی، چون حملات هدفمند از طریق سایبری و دیگر ابزار‌ها علیه دستگاه‌های نظامی، امنیتی و اطلاعاتی ایران انجام شود.

این گزارش خاطرنشان می‌کند که تاکنون آمریکا حملات تلافی‌جویانه در داخل ایران انجام نداده و متمرکز بر حملات علیه "نیرو‌های نیابتی" ایران بوده، که از این پس باید این تمرکز به حملاتی هدفمند در داخل ایران تغییر یابد.

به نوشته این گزارش:" عدم پاسخگویی مستقیم آمریکا به ایران، تنها تصمیم گیران در تهران را علیه آمریکا جسورتر می‌کند. دولت آینده ترامپ باید این محاسبات را معکوس کند و یکی از راه‌های انجام این کار این است که شروع به اجرای آن کند.

صهیونیست‌ها برنامه ۱۰۰ روز اول دولت ترامپ علیه ایران را نوشتند

برادسکی توضیح داد که حکومت ایران در داخل خاک ایران باید مسئول نیرو‌های نیابتی خود باشد. ایالات متحده همچنین باید یک برنامه ایجاد کند و بازیگران سیاسی و نظامی در سراسر جمهوری اسلامی، از جمله در سپاه پاسداران و سایر نیرو‌های امنیتی ایران را تشویق به تمرد و جدایی از حکومت کند.

به نوشته این گزارش: منبع کلیدی درآمد ایران از طریق صادرات گسترده نفت این کشور تامین می‌شود و به ایران اجازه می‌دهد تا از طریق شبکه‌های نیابتی "محور مقاومت" خود، فعالیت‌های خود را در سراسر خاورمیانه حفظ کند. در سال ۲۰۲۴، ایران ۵۸۷ میلیون بشکه نفت صادر کرد که به دلیل کاهش تولید اوپک و عدم اجرای تحریم ها، ۱۰.۷۵ درصد نسبت به سال قبل از آن افزایش داشت.

"کلر جونگمن" یکی از نویسندگان و مدیر برنامه ردیابی نفتکش‌ها و رئیس ستاد لابی اتحاد علیه ایران هسته ای، به فاکس نیوز دیجیتال گفت که صادرات نفت ایران در دولت پرزیدنت بایدن در نتیجه تضعیف اجرای تحریم‌ها و تاثیر میلیارد‌ها دلار دارایی مسدود نشده، به نزدیک ۲ میلیون بشکه در روز - بالاترین رقم در ۵ سال گذشته - افزایش یافته است.

جونگمن افزود: "دولت آینده ترامپ یک فرصت حیاتی برای توقف جریان‌های درآمدی غیرقانونی تهران و بازگرداندن حداکثر فشار بر ایران دارد. "

این طرح همچنین نسبت به برخی مقامات در پایتخت‌های غربی که مایل به مذاکره با تهران هستند هشدار می‌دهد و این "رویکرد معیوب مذاکرات بی پایان" را راهی می‌داند که ایران می‌تواند زمان بخرد و از فشار جلوگیری کند.

والاس در این باره گفت که کارزار فشار حداکثری قبلی کارساز بود و زمان آن رسیده که این سیاست را دوباره اعمال کنیم، زیرا ایران پس از ۷ اکتبر درگیر نزاع‌های منطقه‌ای با اسرائیل و در نتیجه آن ضعیف‌تر شده است. "

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر