يکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۲۰۱۲۴۸۳
يکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۲

فکرشهر: رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: ۱۳۸ واحد صنفی در طرح ضربتی بازرسی از ساندویچی‌های بوشهر بررسی شد که از این شمار برای ۷۶ واحد اخطاریه بهداشتی صادر شد.

به گزارش فکرشهر از ایرنا، حمید حبیبی نیا روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: همچنین پرونده هشت واحد صنفی متخلف جهت پیگیری قضایی به تعزیرات حکومتی ارجاع داده شد پنج واحد نیز پلمب شد.

وی یادآور شد: روغن‌های مورد استفاده در سرخ کردن به‌طور مداوم در دمای بالا و با حضور اکسیژن و آب درون مواد غذایی، واکنش‌های شیمیایی را در پی دارد و ترکیبات نامطلوب تولیدشده از این واکنش‌ها برای سلامتی نیز مضر است.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر اضافه کرد: در همین راستا طرح ضربت بررسی روغن‌های مصرفی در فست‌فود‌ها انجام شد

وی گفت: با توجه به اهمیت نظارت بر نوع روغن مورد استفاده در تهیه فست‌فود، طرح ضربت بازرسی از ساندویچی‌ها در شهر بوشهر اجرا و کیفیت روغن‌های مصرفی واحد‌های فست‌فود با استفاده از دستگاه پرتابل مورد ارزیابی قرار گرفت.

حبیبی نیا افزود: در این طرح که با حضور ۲۱ نفر از بازرسان بهداشت محیط در قالب اکیپ‌های دو نفره در ساعات غیر اداری انجام گرفت.

وی تصریح کرد: در این برنامه علاوه بر بررسی کیفیت روغن‌های مصرفی، رعایت موازین بهداشتی به‌ویژه شاخص رعایت بهداشت مواد غذایی مورد پایش قرار گرفت.

حبیبی نیا ادامه داد: در این برنامه شاخص‌های بهداشت فردی (روپوش، کلاه و دستکش) نظافت عمومی، نکات ایمنی و فنی ساختمانی، اصول بهداشت لوازم و تجهیزات، چیدمان وسایل و مواد اولیه مصرفی، بررسی و کنترل شد.

وی گفت: برای حفظ سلامت عموم توصیه می‌شود کلیه متصدیان واحد‌های صنفی برای سرخ کردن مواد غذایی از روغن‌های مخصوص سرخ کردن استفاده نموده و از حرارت‌های بالا به مدت طولانی برای سرخ کردن و همچنین از چند بار استفاده کردن این روغن‌ها نیز اجتناب کنند.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر افزود: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی از طریق سامانه شکایات مردمی در هر ساعت از شبانه‌روز با شماره تلفن ۱۹۰ تماس گرفته و شکایت خود را مطرح کنند.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر