فکرشهر: معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اهمیت نقش زنان در توسعه اقتصادی و ضرورت حمایت از اشتغال پایدار آنان، گفت: حمایت از کسبوکارهای و سنتی نه تنها به اشتغالزایی و توانمندسازی آنان کمک میکند، بلکه موجب تقویت اقتصاد خانوارها میشود.
به گزارش فکرشهر از تسنیم، زهرا بهروز آذر در سفر ادامه ۲ روزه خود به استان بوشهر، از شرکت صنعتی سام شهد و کارگاه تولید محصولات خرمایی بازدید کرد. بسیاری از کارکنان این کارگاه را زنان تشکیل میدهند و مدیریت آن بر عهده یکی از بانوان کارآفرین استان بوشهر است.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در این بازدید با اشاره به اهمیت نقش زنان در توسعه اقتصادی و ضرورت حمایت از اشتغال پایدار آنان، گفت: حضور کارکنان زن در این مجموعه نشاندهنده ظرفیت و تواناییهای بالای بانوان ایرانی و بوشهری است.
وی بیان کرد: تلاش خواهیم کرد با ایجاد محیطهای کاری امن و حمایتی، مشارکت اقتصادی زنان را تقویت کنیم.
بهروز آذر افزود: تجربه موفق این کارگاه، الگویی الهامبخش برای سایر واحدهای صنعتی کشور است. باید از این مدلهای موفق حمایت کرده و زمینه توسعه آنها را فراهم کنیم.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده ادامه داد: حمایت از چنین کسبوکارها نه تنها به اشتغالزایی و توانمندسازی زنان کمک میکند، بلکه موجب تقویت اقتصاد خانوارها و رشد اقتصادی منطقه نیز خواهد شد.
وی همچنین در بازدید از مرکز کارآفرینی سینیز که در زمینه پارچهبافی فعالیت دارد ضمن تقدیر از تلاشهای صورت گرفته در این مرکز، گفت: توسعه مهارتهای سنتی مانند پارچهبافی میتواند به توانمندسازی اقتصادی زنان کمک کند و در حفظ فرهنگ بومی منطقه نیز نقش مؤثری داشته باشد.
وی بر حمایت دولت از این قبیل مشاغل تأکید کرد.
رقیه زنگنهنژاد نیز با اشاره به اهمیت صنایع دستی در بوشهر، اظهار داشت: عبابافی یکی از صنایع دستی بوشهر است که در این کارگاه توسعه یافته و میتواند بهعنوان یک ظرفیت اقتصادی و فرهنگی، نقشی مؤثر در اشتغالزایی و حفظ هویت بومی ایفا کند.
در ادامه این بازدید، فرآیند تولید و طراحی پارچههای سنتی بهویژه عباهای دستباف معرفی شد و چالشها و نیازهای این صنعت مورد بررسی قرار گرفت.
هدف از این بازدید، حمایت از کسبوکارهای مرتبط با صنایع دستی و ترویج آنها به عنوان راهکاری برای افزایش اشتغال و توسعه اقتصادی در منطقه عنوان شد.