يکشنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۲۰۱۳۲۷۳
پنجشنبه ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۷

فکرشهر: ناظر گمرکات استان و مدیرکل گمرک بوشهر گفت: قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی موجب نظم دهی، به رسمیت شناختن کالای همراه ملوان و ایجاد اشتغال و اقتصاد پایداردر استان‌های جنوبی می‌شود.

به گزارش فکرشهر از مهر، علی سلیمانی در مراسم افتتاحیه نشست تخصصی و هم‌افزایی شناسایی و تحلیل چالش‌های گمرک در رویه ملوانی اظهار کرد: رویه ملوانی از سالیان گذشته تاکنون، از فراز و نشیب‌های فراوانی برخوردار بوده است که خوشبختانه با پیگری‌های صورت گرفته و ارسال لایحه از سوی دولت به مجلس و پس از آن تصویب مجلس منجر به صدور قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی شده است.

وی با تاکید بر اینکه اهتمام و تلاش گمرک، اجرای هرچه بهتر و صحیح این قانون می‌باشد، گفت: گمرک نخستین دستگاه اجرایی است که نسبت به برگزاری چنین نشست تخصصی اقدام کرده است.

وی گفت: انتظار می‌رود سایر دستگاه‌های مرتبط با امر تجارت نسبت به تشکیل چنین نشست‌های هماهنگی با حضور فعالین اقتصادی و مردم اقدام کنند.

ناظر گمرکات استان بوشهر اضافه کرد: تدبیر صورت گرفته از سوی ریاست کل گمرک ایران جهت برگزاری این نشست تخصصی علاوه بر وکاوی و بررسی چالش‌های موجود قطعاً موجب ایجاد وحدت رویه و همسان‌سازی خدمات در گمرکات جنوبی کشور در خصوص اجرای صحیح آئین‌نامه‌های این قانون خواهد شد.

سلیمانی با بیان اینکه گمرک به تنهایی قادر به اجرای کامل این قانون نیست، تاکید کرد: بر اساس قانون، گمرک متولی و مجری اجرای این قانون و آئین‌نامه آن می‌باشد، اما سایر دستگاه‌های دخیل در امر تجارت نیز باید همراه گمرک وارد میدان ارائه خدمات به فعالین اقتصادی و مردم مرزنشین جنوب شوند.

وی به نکات مختلف این قانون اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین نکته این آئین‌نامه بخش درآمد آن است که تمامی عایدی کسب شده در زمینه ملوانی در اختیار مدیریت استان قرار خواهد گرفت تا در جهت افزایش و ارتقا زیرساخت‌های مورد نیاز استفاده شود.

 

نظرات بینندگان
جنوبی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
جمعه ۰۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۷
سلام مدیرگمرک از گدوم منظر میگوید این یک نقشه شوم برای لنجداران ومرزنشینان است، درطرح جدید لنجهای کوچک حذف میشوند چون کالاها باید اظهار بشوند و درسالهای چهارم وپنجم کلیه حقوق گمرکی از کالاها دریافت میشود وعملا تهلنجی جمع میشود ودیگرتاجر نیازی ندارد به گمرکات دیگربرای واردات کالا اقدام کند همون بوشهرکارش را انجام میدهدچون رویه تجاری میشود، دولتها کی به استان بوشهر توجه کرده اند این همه صنایع نفت وگاز وپتروشیمی ومعادن در استان وجود دارد ، کدوم عوارض و مسئولیتهای اجتماعی را کامل انجام داده اند، چندتا بیمارستان ، مدرسه، خوابگاه،پل و.... ساخته که به وعده های بالایی ها دلخوش هستندای کاش چندتا آدم دلسوز وفهیم در استانداری بوشهر نمایندگان استان این طرح را دوباره بررسی کنند، لنجدار فقط کالا حمل میکنندوکرایه حمل میگیرد یعنی وسیله نقلیه دارندمثلا یک تی وی کرایه میآورد ۴ ملیون وقتی کالا اظهار بشود و کل حقوق گمرکی از این تی وی توسط گمرک دریافت شود کرایه حمل آن ۲۰۰هزارتومن هم نمیشود، وعملا تاجر دیوانه نیست کالایی به لنجداربدهد تا حمل کندو ریسک نابودی کالایش رابپذیرد.این باعث گرانی کالاها در مرز، ورشکستگی مغازه دارن وکاسبان، لنجداران و تعاونی آنها،بیکاری شدید ملوانان و کارگران، سایپا داران وآسیب های اجتماعی ناشی از بیکاری وفقر در مناطق مرزی استان میشود.
حمید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
شنبه ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۸
اظهار نظر در مورد هر آیین نامه ای باید از مردم شنید
مشخصا مسولین برای بقای خود قوانین بالادستی و ابلاغی را موظف به اجرا و تبلیغ آن هستند ولی این قانون نیاز به اصلاح زیادی داره ‌ متاسفانه در تنظیم قانون مردم جایگاهی ندارند .
ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر