جمعه ۰۳ اسفند ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۲۰۱۳۲۷۶
پنجشنبه ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۴

فکرشهر: رئیس دانشگاه خلیج‌فارس بوشهر با اشاره به استقرار بزرگترین مزرعه پرورش جلبک ایران در بوشهر گفت: بزرگترین تولید کننده ریز جلبک اسپیرولینای کشور در استان بوشهر مستقر است که نقش مهمی در تولید انواع محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی دارد.

به گزارش فکرشهر از تسنیم، محمد مدرسی، نقش مهم دانشگاه خلیج‌فارس در عرصه تولید محصولات دانش‌بنیان و فناوری را برشمرد و اظهار کرد: در این راستا مزرعه پرورش صدف خوراکی و صدف مروارید شرکت دانش‌بنیان در پردیس فناوری دانشگاه خلیج فارس بوشهر راه‌اندازی شده است.

وی با بیان اینکه مزرعه پرورش صدف خوراکی و صدف مروارید در راستای سیاست‌های اقتصاد دریامحور ایجاد شده است، گفت: این فناوری در عرصه تولید و صادرات نقش مهمی ایفا می‌کند و در حال گسترش و توسعه است.

رئیس دانشگاه خلیج فارس بوشهر با اشاره به مشارکت این مرکز آموزش عالی در عرصه تولید جلبک با مشارکت بخش خصوصی در استان بوشهر خاطرنشان کرد: شرکت زیستاب جلبک لیان جنوب به‌عنوان بزرگترین تولید کننده ریز جلبک اسپیرولینای کشور در استان بوشهر فعالیت دارد.

مدرسی با بیان اینکه این شرکت شامل دو بخش مزرعه تولید جلبک و کارخانه فرآوری است خاطرنشان کرد: ریز جلبک اسپیرولینا نقش مهمی در تولید انواع محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی دارد.

وی ادامه داد: جلبک اسپیرولینا با داشتن پروتیین و انواع اسیدآمینه‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن به‌عنوان یک مکمل غذایی و به‌دلیل کلروفیل بالا و سایر موادی که به‌راحتی در دسترس قرار می‌دهد به‌عنوان یک مغذی پوست در حوزه آرایشی بهداشتی شناخته می‌شود.

رئیس دانشگاه خلیج فارس بوشهر افزود: شرکت دانش‌بنیان زیستاب جلبک توانسته است با نوآوری و دانش تولید صنعتی اسپیرولینا و محصولات وابسته، قدم مثبتی را در این عرصه بردارد.

مدرسی ادامه داد: شرکت زیستاب جلبک توسط تعدادی از فارغ‌التحصیلان دانشگاه خلیج‌فارس ثبت شده است و هم اینک به‌عنوان یک شرکت فناور و دانش‌بنیان دارای دفتر در پارک علم و فناوری خلیج فارس است.

وی کشت و پرورش جلبک را یکی از زیرشاخه‌های مهم زیست‌فناوری دریایی دانست و خاطرنشان کرد: با توجه شرایط مناسب اقلیمی در استان بوشهر و تطابق کامل آن با محیط موردنیاز کشت و پرورش جلبک‌ها، می‌توان با پرداخت کم‌ترین هزینه و صرف بهینه انرژی، امکان بدست‌آوردن مواد و محصولات ارزشمندی را فراهم کرد.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر