چهارشنبه ۱۱ تير ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
اختصاصی «فکرشهر»
فکرشهر: تئاتر «دکلره» در برازجان به روی صحنه رفت...
کد خبر: ۲۰۱۳۴۵۶
سه‌شنبه ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۷

فکرشهر: تئاتر «دکلره» در برازجان به روی صحنه رفت.

به گزارش «فکرشهر»، نمایش «دکلره» با بازیگری و کارگردانی «علیرضا بحرینی زاده» و با اجرای سه بازیگر تاره کار در برازجان به روی صحنه رفت.

بحرینی زاده درباره این باره به «فکرشهر» گفت: نویشنده «دکلره»، آقای «مهدی کوشکی» است و با اجرای ۴ بازیگر در برازجان به نمایش درآمده که ۳ بازیگر آن، برای نخست بار است که به روی صحنه می‌روند.

وی اضافه کرد: این تئاتر، حاصل دو ماه کار تمرینی است و تا ۱۰ اسفندماه، ساعت ۱۹:۳۰ دقیقه در پلاتو استاد فخری زاده مجتمع شهید شاهی برازجان، اجرا خواهد شد.

تئاتر «دکلره» در برازجان به روی صحنه رفت + تصاویر

«الهه بیدمال»، بازیگر نقش «آناهیتا» در این تئاتر نیز به «فکرشهر» گفت: همه بچه‌های گروه از دوره بازیگری آقای بحرینی زاده در مجتمع شهید شاهینی هستند و یکی از اهداف آقای بحرینی در امر، هدایت بازیگر است که از نظر روانشناختی، بازیگرشان را به نقش برسانند و در رابطه با نقش خودم باید بگویم که به طور کامل این موضوع برایم اتفاق افتاد.

«مهدیه حسین‌زاده»، بازیگر نقش «مریم سپهری» در نمایش «دکلره» نیز اظهارداشت: تجربه‌ی بازیگری را اولین بار است که با آقای بحرینی شروع می‌کنم؛ حتی در شروع دوره بازیگری هم قصد روی صحنه رفتن نداشتم، اما بیشترین چیزی که در این مسیر ترغیبم کرد، خود شخصیت مریم سپهری بود! برای این نمایش حدودا دو ماه تمرین داشتیم و بعد از آن به مرحله‌ی اجرا رسیدیم.

وی با بیان این که «علاقه زیادی به تئاتر دارم»، ادامه داد: در جلسات تحلیل شخصیت متوجه شدم که اشتراکات زیادی بین من و این شخصیت در لایه‌های زیرین وجود دارد که همین قضیه باعث شد ریسک تجربه کردنش را بپذیرم. ویژگی‌ای که این نمایش دارد این است که هیچ دو شخصیتی با هم ارتباط ندارند منتها به قول آقای بحرینی در این کار هر شخصیت یک کارگردان است. 

تئاتر «دکلره» در برازجان به روی صحنه رفت + تصاویر

«فاطمه مشتانی»، بازیگر نقش «ترمه» در تئاتر دکلره نیز گفت: ما چندین ماه کلاس می‌رفتیم و آموزش می‌دیم و بعد از آموزش با دو ماه تمرین، تئاتر دکلره رو با کارگردانی آقای بحرینی به اجرا بردیم.

او گفت که در دبیرستان درس می‌خواند و از کودکی به تئاتر علاقه داشته و افزود: شخصیتی که من بازی می‌کنم یعنی ترمه، شخصیت تقریبا پیچیده‌ای دارد و بیشتر با دوستش که نوشین بوده وقت می‌گذرانده ولی نوشین هم به دلایلی فوت می‌کند و... .

به گزارش «فکرشهر»، «دکلره» از ۶ تا ۱۰ اسفندماه، از ساعت ۱۹:۳۰ در پلاتوی استاد فخری زاده در برازجان به روی صحنه می‌رود.

 

 

 

منبع: فکرشهر
ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر