
فکرشهر: رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی استان بوشهر از اجرای طرح آرامش با هدف پاکسازی نقاط آلوده، ارتقا امنیت اجتماعی و جمعآوری معتادان در عملیات ماموران پلیس خبر داد.
بهگزارش فکرشهر از صداوسیما، سرهنگ موسی کرمپور بیان کرد: در راستای اجرای طرح کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی، طرح آرامش با محوریت جمعآوری معتادان متجاهر و خرده فروشان موادمخدر در نقاط آلوده به مدت ۷۲ ساعت در سطح استان بوشهر همزمان با سراسر کشور با ظرفیتهای موجود اجرا شد.
وی افزود: در این طرح مأموران پلیس با انجام اقدامات میدانی تعداد ۱۳۰ نفر از عوامل تهیه و توزیع مواد مخدر و معتادین متجاهر را دستگیر و مقدار ۱۸ کیلوگرم انواع موادمخدر که بیشتر روان گردان بود را کشف کردند.
رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر استان با بیان اینکه تعدادی از معتادان متجاهر برای سیر مراحل درمانی به مراکز بازپروری و ترک اعتیاد معرفی و متهمان دیگر با تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شدند از شهروندان خواست تا گزارشهای خود در خصوص فعالیت خرده فروشان مواد مخدر و حضور معتادان متجاهر و ولگرد را از طریق سامانه ارتباطی ۱۱۰ با پلیس در میان بگذارند.