
فکرشهر: بیمارستان شهید گنجی برازجان که از دی ماه ۱۴۰۳ با سرپرستی توسط رییس وقت (سابق) شبکه بهداشت و درمان دشتستان اداره می شد، حالا رییس جدیدی دارد.
به گزارش «فکرشهر»، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با صدور حکمی، دکتر «محمد شبانکاره» را بهعنوان سرپرست بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان منصوب کرد.
متن این حکم به شرح ذیل است:
«و بگو: پروردگارا! مرا با ورودی نیکو و صادقانه وارد (کارها) کن و با خروجی نیکو بیرون آر و برای من از پیش خودت سلطه و برهانی نیرومند قرار ده.
(آیه شریفه ۸۰ سوره اسراء)
جناب آقای دکتر محمد شبانکاره
متخصص محترم کودکان
سلام علیکم
احتراماً خدمت به مردم عزیز کشورمان، فرصت و نعمت مغتنمی است که خداوند منّان به بندگان خدوم خویش ارزانی داشته است. این فرصت در حوزه سلامت ارزش مضاعفی دارد که نتیجه آن کاهش آلام مردم و ارتقا سلامت جامعه است. نظر به تعهد و تجارب ارزشمند جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان منصوب میشوید.
امیدوارم با استعانت از الطاف الهی، حُسن تدبیر و رعایت تمام ضوابط و جهات شرعی و قانونی و در نظر داشتن منشور اخلاقی و اجرایی دولت چهاردهم، توجه به سیاستها و اسناد بالا دستی و قانون هفتم پیشرفت کشور در حوزه سلامت ضمن هماهنگی کامل با معاون درمان دانشگاه و اینجانب، استفاده از توانمندیهای همکاران و همراهی نیروهای متخصص و متعهد اهتمام شایسته به وظایف قانونی در انجام امور محوله و اعتلای دانشگاه موفق باشید.
همچنین از تلاشها و خدمات سرکار خانم دکتر ماریا خویشدوست در طول دوران تصدی این مسئولیت نیز تقدیر و تشکر را دارم.
دکتر اله کرم اخلاقی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
دوشنبه ۵خردادماه ۱۴۰۴»