
فکرشهر: مدیر اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دشتستان گفت که واژگونی دو خودروی پژو در دو زمان و مکان متفاوت در این شهرستان، در مجموع ۳ کشته و ۲ مصدوم بر جای گذاشته است.
به گزارش «فکرشهر»، از روابط عمومی شبکه بهداشت دشتستان، «حمیدرضا شبانکاره فرد» توضیح داد: حادثه نخست در ساعت ۲۰:۵۱ روز چهارشنبه، ۱۴ خردادماه در محور تل سرکوه به وحدتیه ـ محدوده اسلام اباد ـ به مرکز پیام اورژانس ۱۱۵ مخابره شد که بلافاصله ۲دستگاه آمبولانس به صحنه حادثه اعزام شدند.
وی ادامه داد: متاسفانه به دلیل خارج شدن خودروی پژو پارس مشکی، از مسیر اصلی و ضربه شدیدی که به سرنشینان خودرو وارد شده بود، ۲ نفر (آقا و خانم) به دلیل شدت جراحات در صحنه فوت کردند.
مدیر اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث شهرستان دشتستان همچنین از واژگونی خودرو پژو پارس در سه راهی راهدار با یک کشته و دو مصدوم خبر داد.
حمیدرضا شبانکاره فرد افزود: این حادثه در در ساعت ۱:۳۵ جمعه ـ ۱۶ خردادماه ـ در محور دالکی ـ برازجان بعد از سه راهی راهدار به مرکز پیام اورژانس ۱۱۵ مخابره که بلافاصله آمبولانس قلعه سفید به صحنه حادثه اعزام شد.
وی ادامه داد: متاسفانه به دلیل خارج شدن خودرو از مسیر اصلی و ضربه شدیدی که به سرنشینان خودرو وارد شده بود، ۱نفر آقا به دلیل شدت جراحات در صحنه فوت کرد و ۲ مصدوم دیگر با آمبولانس اورژانس قلعه سفید به بیمارستان انتقال یافتند.
شبانکاره خاطر نشان کرد: با پیگیری صورت گرفته وضعیت یکی از مصدومین مطلوب گزارش نشده است.
وی در آخر اضافه کرد: برای رانندگی ایمن، توصیه میشود که همواره به قوانین راهنمایی و رانندگی پایبند باشید، فاصله ایمنی را حفظ کنید، از تلفن همراه حین رانندگی استفاده نکنید و کمربند ایمنی را ببندید.