سه‌شنبه ۰۳ تير ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار سیاست
مطالب بیشتر
کد خبر: ۲۰۱۵۸۲۴
دوشنبه ۰۲ تير ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۹

فکرشهر: دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا به اظهارات «دیمیتری مدودف» معاون رئیس شورای امنیت روسیه که گفته بود برخی کشور‌ها آماده‌اند به ایران کلاهک‌های هسته‌ای بدهند، واکنش نشان داد.

به گزارش فکرشهر از ایرنا، دونالد ترامپ روز دوشنبه به وقت محلی در شبکه اجتماعی خود موسوم به «تروث سوشال» نوشت: «آیا من درست شنیدم که رئیس‌جمهور سابق مدودف از روسیه، به راحتی کلمه «N» (هسته‌ای!) را به زبان آورد و گفت که او و کشور‌های دیگر آماده‌اند کلاهک‌های هسته‌ای به ایران بدهند؟»

ترامپ تصریح کرد: «آیا او واقعا این را گفته یا تنها من این تصور را کرده‌ام؟ اگر او این را گفته و تایید شده است، لطفا فورا به من اطلاع دهید. کلمه «N» نباید اینگونه راحت استفاده شود.»

رئیس جمهوری آمریکا افزود که احتمالاً به همین دلیل است که پوتین «رئیس» است.

ترامپ سپس به تعریف و تمجید از ارتش آمریکا پرداخت و گفت با اختلاف زیاد، قوی‌ترین و بهترین تجهیزاتی که ما داریم، که ۲۰ سال از بقیه پیشرفته‌تر است، زیردریایی‌های هسته‌ای ما هستند. آنها قدرتمندترین و مرگبارترین سلاح‌هایی هستند که تاکنون ساخته شده اند.

مدودف: روسیه به ایران سلاح هسته‌ای نمی‌دهد / حمله آمریکا به ایران شکست خورد

واکنش تند ترامپ به احتمال ارسال کلاهک هسته‌ای روسیه به ایران/ مدودف: روسیه به ایران سلاح هسته‌ای نمی‌دهد

رئیس جمهور سابق و معاون رئیس شورای امنیت روسیه نیز پپس از این واکنش، ضمن محکوم کردن حملات تجاوزکارانه آمریکا به تاسیست هسته‌ای ایران اعلام کرد که این حملات به اهداف خود نرسید.

دیمیتری مدودف در پیامی در رسانه اجتماعی ایکس نوشت: در مورد نگرانی‌های دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا باید بگویم که من حمله آمریکا به ایران را محکوم می‌کنم. این حمله نتوانست به اهداف خود برسد.

وی ادامه داد: با این حال، روسیه هیچ قصدی برای ارائه سلاح‌های هسته‌ای به ایران ندارد، زیرا برخلاف اسرائیل، ما عضو پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای هستیم.

معاون رئیس شورای امنیت روسیه تاکید کرد: من به خوبی می‌دانم که این امر چه پیامد‌هایی خواهد داشت، زیرا به عنوان رئیس جمهور بر نیرو‌های هسته‌ای خود نظارت داشته‌ام. اما کشور‌های دیگر ممکن است چنین تصمیمی داشته باشند و این حرفی بود که زده شد. ما قطعاً نباید بر سر اینکه چه کسی سلاح‌های هسته‌ای بیشتری دارد، بحث کنیم. به خصوص به این دلیل که پیمان استارت نو که من زمانی با یک رئیس جمهور آمریکا امضا کردم، هنوز یا فعلاً در حال اجرا است. سوال این است: قدم بعدی چیست؟

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر