جمعه ۰۶ تير ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
بازرس کل استان:
فکرشهر: بازرس کل استان بوشهر گفت: برای ۲۳۴ نفر از مدیران و کارکنان دولتی در استان از سوی هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری و محاکم قضایی استان رای محکومیت کیفری یا اداری صادر شد...
کد خبر: ۲۰۱۵۸۶۵
پنجشنبه ۰۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۷

فکرشهر: بازرس کل استان بوشهر گفت: برای ۲۳۴ نفر از مدیران و کارکنان دولتی در استان از سوی هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری و محاکم قضایی استان رای محکومیت کیفری یا اداری صادر شد.

به‌گزارش فکرشهر از صداوسیما، اسحاق شهبازی در جمع خبرنگاران با گرامیداشت هفته قوه قضائیه بیان کرد: بازرسی کل استان حسب تکالیف مندرج در قانون تشکیل سازمان بازرسی کل کشور و آیین‌نامه اجرایی آن و همچنین قانون ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد، به شکایات، اعلامیه و گزارش‌های فساد ارجاعی به این مرجع که از طریق سامانه رسیدگی به شکایات و اعلامیه و سامانه ۱۳۶ و همچنین به‌صورت کتبی و یا شفاهی به این مرجع واصل شد اقدام می‌کند.

وی افزود: در راستای تحقق رضایتمندی عمومی و مبارزه با فساد، بازرسی کل استان بوشهر در سال گذشته اقدامات گسترده‌ای را انجام داده است و بر اساس آمار ارائه شده، ۳ هزار و ۴۵۷ شکایت و اعلامیه در سامانه ملی رسیدگی به شکایات این نهاد ثبت شده که از این تعداد، یک‌هزار و ۸۷ شکایت و ۲ هزار و ۳۴۶ اعلامیه، در مجموع ۳ هزار و ۴۳۳ مورد مورد رسیدگی قرار گرفته است.

بازرس کل استان بوشهر بیان کرد: در سال ۱۴۰۳ پیگیری‌های بازرسی کل استان در مراجع رسیدگی کننده از جمله هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری و محاکم قضائی استان برای تعدادی از متهمان تعرفه شده در گزارش‌های اختصاصی این مرجع (اعم از مدیران و کارکنان دستگاه‌های اجرایی استان)، منتج به محکومیت‌های اداری و کیفری متهمان شد.

وی از محکومیت اداری برای تعداد ۱۵۷ نفر از متهمان و محکومیت کیفری برای تعداد ۷۷ نفر از متهمین در مراجع قضائی (صدور کیفرخواست در داسراها، صدور رأی در دادگاه‌های بدوی و تجدیدنظر) خبر داد.

شهبازی با اشاره به «فسخ قرارداد اراضی واگذاری فاقد پیشرفت فیزیکی» گفت: به منظور استفاده بهینه از اراضی ملی و دولتی و افزایش بهره وری، رونق و جهش تولید و رشد اقتصادی کشور، جلوگیری از معطل ماندن اراضی واگذار شده و استمرار فعالیت مجریان طرح‌ها، ایجاد اشتغال برای فارغ التحصیلان بخش کشاورزی و غیرکشاورزی، بازرسی کل استان بوشهر نسبت به بررسی آخرین وضعیت پیشرفت فیزیکی اراضی واگذار شده جهت اجرای طرح‌های کشاورزی و غیرکشاورزی در سطح استان اقدام شد.

وی ادامه داد: مشخص شد ۷۷ فقره قرارداد اجاره اراضی به مساحت بیش از ۷۲۴ هکتار توسط اداره کل جهاد کشاورزی و مدیریت امور اراضی استان با اشخاص حقیقی و حقوقی طی سنوات گذشته منعقد شده که باوجد گذشت چندین سال از تاریخ انعقاد قرارداد اجاره اراضی (بیشتر دهه شصت و هفتاد)، پیشرفت فیزیکی در خصوص اجرای طرح‌ها تحقق نیافته و اراضی همچنان به صورت راکد و در تصرف اشخاص باقی مانده بودند.

بازرس کل استان بوشهر بیان کرد: این بازرسی کل ضمن تشکیل پرونده بازرسی و شناسایی اراضی مذکور، نسبت به ارجاع قرارداد‌ها به دبیرخانه هیئت نظارت ماده (۳۳) اصلاحی قانون حفاظت و بهره برداری از جنگل‌ها و مراتع کشور برای صدور رأی مقتضی مبنی بر تمدید و تعیین مهلت یا فسخ قرارداد و استرداد اراضی اقدام کرد.

وی با اشاره به اقدامات بازرسی کل استان در خصوص صرفه‌جویی و جلوگیری از تضییع بیت‌المال در دستگاه‌های دولتی استان در سال گذشته از کاهش مبلغ ۲۰۹ میلیارد ریال و ۱.۴ میلیون یورو در ۲ مناقصه خرید قطعات و تعمیر توربین‌های یکی از شرکت‌های حوزه نفت و گاز واقع در پارس جنوبی خبر داد.

شهبازی ادامه داد: در مجموع کاهش ۴۱۸ میلیارد ریال و ۲.۹ میلیون یورو در بخش ارزی به نفع دولت، متعاقب ورود بازرسی کل استان به فرآیند مناقصه مزبور محقق شد.

وی از پیگیری و اخذ وجوه ناشی از آرا قطعی شده جرایم صادره از کمیسیون ماده صد شهرداری‌ها از مدیونین به مبلغ ۷۳ میلیارد تومان خبر داد و بیان کرد: صرفه جویی ۵۶۷ ریال به نفع بیت المال در نتیجه ورود بازرسی کل بوشهر به فرآیند برگزاری مناقصه عمومی و پشتیبانی یکی از شرکت‌های حوزه نفت و گاز واقع در پارس جنوبی و تجدید آن در مرحله اول صورت گرفت که پس از برگزاری مجدد مناقصه با فضای رقابتی ایجاد شده حسب توصیه این مرجع، این صرفه جویی حاصل شد.

بازرس کل استان بوشهر از وصول ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار یورو اضافه پرداختی در قرارداد خرید قطعات یدکی توربین‌های گازی زیمنس SGT-۸۰۰ از یکی از پیمانکاران طرف قرارداد یکی از شرکت‌های حوزه نفت و گاز در پارس جنوبی به نفع دولت با ورود بازرسی کل استان خبر داد.

وی بیان کرد: در راستای تحقق شعار سال و پیرو تأکیدات ریاست عالی سازمان مبنی بر حمایت از واحد‌های تولیدی، با پیگیری بازرسی کل استان مشکل برق هفت واحد تولیدی مستقر در شهرک صنعتی ۲ بوشهر حل شد.

شهبازی گفت: همچنین با تجدید مناقصه با موضوع انجام خدمات رفاهی و پشتیبانی یکی از شرکت‌های حوزه نفت و گاز و برگزاری مجدد آن موجب صرفه‌جویی به میزان ۴۶۷ میلیارد ریال به نفع دولت، فراهم شد.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر