شنبه ۲۱ تير ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۲۰۱۶۱۳۵
پنجشنبه ۱۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۰

فکرشهر: عملیات اجرایی طرح راه دسترسی شهر‌های نخل تقی و عسلویه به اتوبان کشوری با حضور مسئولان استانی و کشوری آغاز شد. این طرح که با اعتباری بالغ بر ۳۰۰۰ میلیارد ریال ساخته می‌شود، نقش حیاتی در ارتقای ایمنی حمل و نقل و تسهیل دسترسی مردم منطقه به اتوبان کشوری ایفا خواهد کرد.

به گزارش فکرشهر از صداوسیما، معاون امور عمرانی استاندار بوشهر در این آیین گفت: یکی از انتظار‌های مردم از نظام جمهوری اسلامی و دولت توسعه زیرساخت‌ها بویژه در حوزه حمل و نقل بوده که با کار مثبتی که توسط منطقه ویژه انجام خواهد شد، این اقدام هم می‌تواند موجب ارتقای ایمنی در حمل و نقل شود و هم دسترسی مردم به اتوبان کشوری را تسهیل کند.

شاپور رجایی اضافه کرد: اجرای این طرح از لحاظ پدافندی بسیار حایز اهمیت است که این اقدامِ مهم سازمان منطقه ویژه پارس موجب ارتقای ایمنی در حمل و نقل می‌شود.

او یکی از مهمترین برنامه‌هایی که در شهرستان عسلویه پیگیری می‌شود را توسعه زیرساخت‌های آموزشی عنوان کرد و ادامه داد: این کار تحت عنوان توسعه عدالت در فضا‌های آموزشی با پیگیری‌های نماینده شهرستان‌های جنوبی استان بوشهر و هماهنگی با وزارت نفت در حال انجام است که بر اساس آن تامین اعتبار ۱۳ مرکز آموزشی در این شهرستان به صورت مشارکتی بین وزارت آموزش و پرورش، سازمان برنامه و بودجه و وزارت نفت صورت می‌گرجایی ابراز امیدواری کرد با تامین این اعتبارات اتفاقات بسیار خوبی در حوزه زیرساخت‌های آموزشی منطقه روی دهد.

وی یکی از مهمترین مشکلات در شهرستان عسلویه را تامین آب شرب عنوان کرد و بیان کرد: برای حل این مشکل هم از طریق ظرفیتِ واحد‌های صنعتی و هم توسعه آب شیرین کن‌ها در شهرستان عسلویه اقدام می‌شود.

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس گفت: جاده دسترسی شهر‌های نخل تقی و عسلویه به اتوبان کشوری از لحاظ پدافند غیرعامل مهم و استراتژیک است.

سخاوت اسدی افزود: جاده دسترسی شهر‌های نخل تقی و عسلویه به اتوبان کشوری که پیشتر مطالعه، تامین اعتبار و پیمانکار آن نیز انتخاب شد، برای آسایش و رفاه مردم منطقه و دسترسی آسان و سریع به اتوبان کشوری احداث خواهد شد که از لحاظ پدافندی بسیار حایز اهمیوی ادامه داد: این طرح مهم با سه هزار میلیارد ریال احداث می‌شود و اگرچه زمان تحویل و بهره‌برداری آن ۱۸ ماه اعلام شده است، اما در تلاش هستیم آن را حداقل یک ساله به اتمام برسانیم.

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس گفت: حدود ۱۰ هزار میلیارد ریال طرح زیرساختی در منطقه در دست اقدام داریم که با بهره‌برداری از آنها اتفاقات بسیار خوبی بویژه در توسعه زیرساخت‌های جاده‌ای خواهد افتاد.

نماینده مردم کنگان، دیر، جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی گفت: طرح جاده دسترسی شهر‌های نخل تقی و عسلویه به اتوبان کشوری بسیار مهم است و خبر خوشی هم برای مردم حوزه انتخابیه در بحث اتوبان دوراهک به عسلویه دارم.

حجت الاسلام موسی احمدی افزود: نیوجرسی و روشنایی این مسیر (اتوبان دوراهک-عسلویه) با هماهنگی استانداری و سایر دستگاه‌های مرتبط از اعتبارات در اختیار و همچنین اعتبارات وزارت راه شهرسازی و همکاری صنعت در منطقه انجام خواهد شد.

رییس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با اجرای این طرح اتفاقات بسیار خوبی در حوزه ایمن سازی جاده‌ای صورت گرفته که بسیار ارزشمند است.

احمدی احداث راه دسترسی شهر‌های نخل تقی و عسلویه به اتوبان کشوری را از مطالبات بحق مردم منطقه دانست و اظهار کرد: پس از مباحث صورت گرفته درمورد لزوم امنیت صنعت و اجرای ملزومات پدافند غیرعامل، احداث این مسیر به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی و مطالبات مردم مطرح شد که با نشست‌های صورت گرفته و پیگیری‌های انجام شده توسط مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس و همه مسئولان، امروز شاهد کلنگ زنی و آغاز عملیات اجرایی طرح بسیار مهم راه دسترسی شهر‌های نخل تقی و عسلویه به اتوبان کشوری هستیم.

او یادآورشد: امیدواریم با اتمام هر چه سریع‌تر این طرح، مردم از نعمت این کار بزرگ بهره‌مند شوند.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر