پنجشنبه ۰۳ مهر ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر

مرزبانی: توقیف ۸ شناور در سواحل استان بوشهر

کد خبر: ۲۰۱۷۶۱۳
پنجشنبه ۰۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۵

فکرشهر: فرمانده مرزبانی استان بوشهر از توقیف ۸ فروند شناور حامل کالا‌های قاچاق به ارزش بیش از ۱۸۶ میلیارد تومان، در ۶ عملیات موفق در سواحل خلیج‌فارس مرز دریایی استان بوشهر خبر داد و بر تشدید برخورد قاطع با سوداگران اقتصادی تأکید کرد.

به گزارش فکرشهر، سردار عبدالله خسروی در گفت‌و‌گو با تسنیم، با تأکید بر تلاش و مقابله قاطع مرزبانان با قاچاق کالا در سواحل و مرز‌های آبی استان گفت: در راستای تأکیدات مقام معظم رهبری بر مبارزه با قاچاق کالا و تقویت تولید ملی، مرزبانان توانستند با تشدید اقدامات کنترلی و اشراف اطلاعاتی، طی شش عملیات موفق در سواحل استان بوشهر، ۸ فروند شناور حامل کالا‌های قاچاق را شناسایی و توقیف کنند.

وی ضمن تقدیر از همکاری مردم فهیم و ولایتمدار استان بوشهر با مرزداران و مشارکت در تأمین امنیت مرز‌های ساحلی خلیج‌فارس این استان از کشف بیش از ۱۶۰ قطعه انواع کالا‌های قاچاق از ۸ شناور توقیفی در مرز دریایی بوشهر خبر داد و افزود: در بازرسی از این شناورها، ۴ هزار عدد لوازم آرایشی و بهداشتی، ۳ هزار دست پوشاک، ۶ هزار قطعه لوازم جانبی موبایل، ۷۳ هزار عدد ابزارآلات، ۱۲ هزار عدد گل مصنوعی، ۴۸ هزار عدد انواع لوازم خانگی، صد‌ها قلم انواع قطعات یدکی و تجهیزات کالای قاچاق کشف شد.

سردار خسروی با اشاره به دستگیری ۱۲ متهم در این عملیات‌ها اظهار داشت: ارزش کالا‌های قاچاق کشف شده توسط کارشناسان بیش از ۱۸۶.۶ میلیارد تومان برآورد شده است و متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی تحویل داده شدند.

فرمانده مرزبانی استان بوشهر، پدیده قاچاق کالا را از عوامل جدی و مخرب اقتصاد ملی خواند و تأکید کرد: قاچاق کالا، اقتصاد سالم و بنیان‌های نظام را هدف قرار می‌دهد و مرزبانان استان بوشهر با استقرار در سواحل استان با تمام توان با مخلان اقتصادی و قاچاقچیان در حوزه دریایی مقابله می‌کنند.

وی در پایان با هشدار نسبت به تهدیدات قاچاق برای سلامت اقتصادی و فرهنگی جامعه، از استمرار عملیات‌های اطلاعاتی و کنترلی برای برخورد با قاچاقچیان خبر داد و اعلام کرد: حیات سالم جامعه در گرو مقابله با قاچاق و تقویت تولید و اقتصاد ملی است.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر