يکشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر

آغاز کشت پاییزه گوجه فرنگی در استان بوشهر

کد خبر: ۲۰۱۷۹۷۶
شنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۷

فکرشهر: معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: کشت گوجه فرنگی پاییزه در این استان آغاز شده و تاکنون یکهزار هکتار زمین زیر کشت این محصول قرار گرفته است.

به گزارش فکرشهر از ایرنا، کبری توکلی روز شنبه به خبرنگاران اعلام کرد: با توجه به خلاء تولید این محصول درماه‌های آبان و آذر در کشور، کشت پاییزه گوجه فرنگی خارج فصل در استان بوشهر تاثیر بسزایی در تنظیم بازار و تامین آن در این محدوده زمانی دارد.

وی با اشاره به اینکه ۱۰۰ درصد مزارع گوجه فرنگی استان بوشهر به روش کشت نشایی انجام می‌شود افزود: پیش بینی می‌شود از هر هکتار مزارع گوجه فرنگی خارج فصل استان بوشهر ۵۵ تن محصول برداشت شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی بوشهر یادآور شد: ارقام سطح زیر کشت پاییزه نشاء گوجه فرنگی در این استان از ارقام بدرو، برنتا بریویو، باسیمو، ۸۳۲۰، متین، ۴۱۲۹ و ... است.

توکلی تصریح کرد: با توجه به بحرانی بودن وضعیت آب در دشت‌های استان بوشهر، انتظار می‌رود کشاورزان همکاری و توجه کافی نسبت به صرفه جویی و مدیریت منابع آب داشته باشند.

در استان بوشهر بدلیل شرایط آب و هوایی گرم و مرطوب (شرایط گلخانه‌ای) کشت گوجه فرنگی خارج فصل نیز انجام می‌شود و سالانه بیش از ۶۰۰ هزار تن از این محصول در این استان تولید می‌شود.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر