پارس جنوبی بوشهر نایب قهرمان نیم فصل لیگ برتر فوتبال ساحلی شد
فکرشهر: دبیر هیات فوتبال استان بوشهر گفت: در جریان دیدار تیمهای پارس جنوبی جم و برق شیراز، رفتار نامناسب سه تماشاگر تیم مهمان موجب ایجاد درگیری در سکوها و توقف موقت بازی شد.
به گزارش فکرشهر، حسین مرادی شامگاه دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در مسابقه تیمهای پارس جنوبی جم و برق شیراز که در ورزشگاه شهدای جم برگزار شد، سه تماشاگر تیم برق شیراز در جریان بازی اقدام به ایجاد جنجال کردند و یکی از آنان قصد ورود به زمین مسابقه را داشت.
وی افزود: این رفتار موجب درگیری ایجاد حاشیه در کنار شد و نیروهای انتظامی برای کنترل شرایط و جلوگیری از گسترش ناآرامی ناچار به استفاده از گاز اشکآور شدند.
دبیر هیات فوتبال استان بوشهر بیان کرد: در اثر این اقدام، چند بازیکن که در کنار زمین حضور داشتند نیز تحت تأثیر گاز اشکآور قرار گرفتند، اما با واکنش سریع نیروهای انتظامی و مسئولان برگزاری، شرایط ورزشگاه به حالت عادی بازگشت و دیدار ادامه یافت.
مرادی ادامه داد: هرچند در طول مسابقه برخی اعتراضها نسبت به قضاوت داور وجود داشت، اما منشأ اصلی جنجال، رفتار تماشاگران تیم مهمان بود.
وی گفت: داور مسابقه همچنین به دلیل رفتارهای غیرورزشی، چهار نفر از اعضای کادر فنی تیم برق شیراز را از کنار زمین اخراج کرد.
دبیر هیات فوتبال استان بوشهر تاکید کرد: هیات فوتبال استان گزارش کامل این اتفاقات را برای بررسی و تصمیمگیری نهایی به فدراسیون فوتبال ارسال خواهد کرد.
این مسابقات از هفته پنجم لیگ دسته یک رده سنی جوانان بود که در نهایت با برتری ۲ بر یک پارس جنوبی جم پایان یافت.