با خوردن این خوراکی عمرتان ۱۰ سال بیشتر میشود!
فکرشهر: عصرایران نوشت: تغذیه مناسب همیشه یکی از ارکان سلامت انسان محسوب میشود. سایت اسپرسو به تازگی لیستی از مواد خوراکیای تهیه کرده است که در صورت عدم مصرف صحیح میتوانند بسیار خطرناک باشند:
توت فرنگی

به باور محققان توت فرنگی بیش از هر میوه و سبزیجاتی به مواد آفت کش آلوده است. تحلیل یک نمونه آزمایشگاهی در این زمینه مشخص ساخته است که برخی از توت فرنگیهای آزمایش شده به ذرات باقی مانده ۲۲ آفت کش مختلف آلوده بودهاند و حداقل یک سوم توت فرنگیهای آزمایش شده به ۱۰ یا تعداد بیشتر محصولات سمی آلوده بودهاند.
سیب زمینی

خب باید اعتراف کرد که همه شهروندان این تمکن مالی را ندارند که فقط از مواد ارگانیک مصرف کنند. از آنجایی که بر روی سیب زمینیها عموما در فصل کاشت و داشت حشره کش و آفت کشهای بسیار زیادی به کار میرود و شست و شو با آب هم این مواد را از بین خواهد برد بنابراین عموما سیب زمینیهای غیر ارگانیک میتوانند دارای مواد سمی بسیار زیادی باشند.
اگر سیب زمینیهای شما سبز شدند باید خیلی مراقب باشید، چون سیب زمینی وقتی سبز شد از خود کلروفیل و نیز سولانین ترشح میکند که اولی غیر سمی ولی دومی به شدت خطرناک و سمی است؛ و نکته مهم در این زمینه این است که سولانین با پختن از بین نمیرود؛ و یا باید کاملا آنها را دور ریخت یا به طور کامل پوست آن را کند و بعد مصرف کرد.
کرفس

برخلاف باور رایج، بیشتر کرفس را آب تشکیل نمیدهد بلکه قسمت اعظم کرفس را مواد آفت کش تشکیل میدهد.
گیلاس

مطمئناً میدانید که دانههای گیلاس خوردنی نیستند. اما حواستان باشد حتی برای یک بار هم این کار را امتحان نکنید. همانند دانه آلو و هلو دانه گیلاس حاوی امیگدالین است که ترکیبی شیمیایی است که در هنگام مصرف تبدیل به هیدروژن سیانید میشود که مادهای بسیار سمی است.
جوز هندی

این ادویه پر طرفدار یک جور ماده توهم زا محسوب میشود که میتواند با توجه به این واقعیت که حاوی میریستیسین است باعث تشنج شود.