جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
فکرشهر:

استاندار بوشهر: سهم اشتغال استان در بخش صنعت افزایش یابد

کد خبر: ۲۰۱۸۵۵۱
جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۱

فکرشهر: استاندار بوشهر با تاکید بر لزوم تلاش برای بهبود وضعیت اشتغال جوانان استان، خواستار افزایش سهم اشتغال استان در بخش صنعت شد.

به گزارش فکرشهر، ارسلان زارع صبح پنجشنبه در دیدار رفیع‌زاده معاون رئیس جمهور با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر اظهار کرد: بوشهر دارای ظرفیت‌ها و مزیت‌های ارزشمندی است که باید برای استفاده از این مزیت‌ها نهایت بهره را ببریم.

وی با بیان اینکه بوشهر ۹۵ درصد صادرات نفت خام کشور را از طریق جزیره خارگ بر عهده دارد اضافه کرد: علاوه بر آن، صنایع عظیم گاز و پتروشیمی در استان، میزان تولید را ارتقا داده است.

زارع ابراز داشت: با اتحاد و انسجام و وفاق ملی می‌توانیم مسیر پیشرفت و توسعه را هموارتر کنیم و در استان بوشهر شاهد همدلی بسیار خوبی هستیم.

وی با بیان اینکه با وجود ظرفیت‌های ذکر شده، سهم اشتغال استان در حوزه صنعت سهم بالایی نیست، گفت: بیشترین میزان اشتغال استان بوشهر در حوزه خدمات است و سپس در بخش صنعت و کشاورزی است.

استاندار بوشهر افزود: امیدواریم بر اساس بررسی‌های جدیدی که در این سفر صورت می‌گیرد، شاهد بهبود وضعیت اشتغال جوانان استان باشیم و موجبات رضایت خاطر مردم فراهم شود.

وی ادامه داد: در سفر معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور به استان، علاوه بر بازدیدها و دیدارها و جلسات برنامه‌ریزی شده، تصمیمات ارزشمندی برای توسعه و پیشرفت استان اتخاذ خواهد شد.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر