سه‌شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر

استاندار: ۹۹ درصد اراضی منابع طبیعی استان بوشهر حدنگاری شد

کد خبر: ۲۰۱۸۶۳۸
دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۰

فکرشهر: استاندار بوشهر اجرای حدنگاری و صدور اسناد مالکیت در وسعتی بی‌سابقه را اقدامی راهبردی برای تثبیت مالکیت‌ها و حل مشکلات ثبتی مردم استان دانست و گفت: ۹۹ درصد اراضی منابع طبیعی استان بوشهر حدنگاری شده است.

به گزارش فکرشهر از تسنیم، ارسلان زارع ظهر امروز در نشست با رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با قدردانی از اقدامات گسترده سازمان ثبت در این استان، اظهار داشت: حدنگاری و صدور اسناد مالکیت در سطح وسیع در استان بوشهر، نشان از اهتمام جدی سازمان ثبت در تثبیت مالکیت‌ها و گره‌گشایی از مشکلات ثبتی مردم دارد.

وی با اشاره به سفر اخیر رئیس سازمان ثبت به شهرستان عسلویه افزود: پس از آن سفر، جمعی از هم استانی‌ها با حضور در دفتر استاندار بوشهر، مراتب قدردانی خود را از تلاش‌های قوه قضاییه و سازمان ثبت در حل مسائل ثبتی و پاسخ‌گویی شایسته به مطالبات مردم اعلام کردند.

زارع با بیان اینکه ۹۹ درصد اراضی منابع طبیعی استان بوشهر حدنگاری شده‌اند و سند مالکیت آنها صادر شده خاطر نشان کرد: همچنین قریب به اتفاق اراضی کشاورزی استان نیز حدنگاری شده و امیدواریم در تکمیل این طرح مهم، تسریع شود.

استاندار بوشهر تصریح کرد: در اجرای طرح نهضت ملی مسکن نیز با همکاری اداره‌کل ثبت اسناد و املاک و همراهی دستگاه‌های اجرایی، طرح حدنگاری انجام شده است.

زارع ابراز داشت: از مهم‌ترین فواید حدنگاری و نقشه‌های بروز، برنامه‌ریزی دقیق توسعه شهری و روستایی است.

وی از رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور بابت تامین اعتبار برای عملیات ساختمان اداری واحد‌های ثبتی شهرستان‌ها و بخش‌های استان قدردانی کرد.

استاندار بوشهر خواستار تسریع در اجرای طرح کاداستر در عسلویه به منظور تکمیل فرآیند اجرای صدور اسناد باقی‌مانده اعم از شهری و روستایی شد.

در این نشست، موضوعات مختلفی از جمله تسریع در روند حدنگاری و صدور اسناد مالکیت در مناطق اقتصادی و محروم، حل مشکلات ثبتی شهرستان‌های عسلویه، گناوه و بخش‌های خارگ و آبپخش، صدور اسناد فلات قاره و اراضی مناطق آزاد اقتصادی مورد بررسی و تصمیم‌گیری قرار گرفت.

در این جلسه که راهکار‌های تخصصی برای ادامه روند اقدامات ثبتی به ویژه در مناطق اقتصادی و مناطق محروم استان و اتمام حدنگاری در تمامی پهنه‌های استان و تثبیت مالکیت‌ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر