سه‌شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر

مدیرکل: واگذاری بیش از ۳۷۰۰ قطعه زمین به خانواده‌های سه و چهار فرزندی در بوشهر

کد خبر: ۲۰۱۹۰۷۹
سه‌شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ - ۰۱:۴۱

فکرشهر: مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر از واگذاری بیش از ۳۷۰۰ قطعه زمین به خانواده‌های سه و چهار فرزندی استان خبر داد و گفت: واگذاری زمین مسکونی به متقاضیان در راستای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت ادامه دارد.

به گزارش فکرشهر از تسنیم، اصغر کشوریان با اشاره به اهمیت طرح ملی جوانی جمعیت و نقش حمایت مسکن در تحقق اهداف آن، اظهار داشت: قانون‌گذار با هدف تشویق و ترغیب خانوار‌ها به فرزندآوری، امکان واگذاری زمین به خانواده‌های دارای فرزند سوم و خانواده‌های چهار فرزندی زیر ۲۰ سال را فراهم کرده است.

کشوریان با بیان اینکه هزینه‌های آماده‌سازی زمین برای خانواده‌های سه فرزندی توسط دولت انجام و به‌صورت اقساط ۱۰ ساله با دو سال تنفس دریافت می‌شود، افزود: واگذاری زمین به خانواده‌های چهار فرزندی کاملاً رایگان است و دولت به صورت کامل متکفل هزینه‌ها شده است تا مانعی برای بهره‌مندی این قشر وجود نداشته باشد.

وی از ثبت نام بیش از ۱۶ هزار نفر متقاضی جوانی جمعیت در سامانه خبر داد و گفت: از میان ثبت‌نام‌کنندگان، ۵ هزار و ۵۴۱ نفر سه فرزندی و ۱۰ هزار و ۶۸۵ نفر چهار فرزندی هستند که تاکنون برای ۳ هزار و ۷۱۵ نفر از مجموع متقاضیان، زمین تخصیص یافته و فرایند قرارداد و تحویل قطعات زمین به انجام رسیده است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر با اشاره به رشد چشمگیر اقدامات در دولت چهاردهم بیان کرد: از مجموع این واگذاری‌ها، ۹۴۲ مورد در چند ماه اخیر و در دولت جدید نهایی شده و زمین با قرارداد رسمی به خانوار‌ها تحویل شده است.

کشوریان توجه به زیرساخت‌ها و آماده‌سازی سایت‌های جدید را عامل مهم در موفقیت طرح دانست و بیان کرد: وزارت کشور بر لزوم تکمیل خدمات زیربنایی و آماده‌سازی پیش از واگذاری اراضی تأکید داشته و بخش عمده‌ای از این اقدامات از محل اعتبارات بانک عامل و طرح‌های داخلی در استان دنبال می‌شود.

وی ادامه داد: فرآیند قرارداد‌ها با دقت و شفافیت در سامانه‌های مربوطه انجام می‌پذیرد و پس از اخذ موافقت و تکمیل فرآیند مهندسی و ثبت در سامانه‌های ملی، قرارداد نهایی در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد.

کشوریان تأکید کرد: حجم متقاضیان به صورت ماهانه افزایشی است و پیوستگی همکاری دستگاه‌های اجرایی برای پاسخ‌گویی کامل ضروری خواهد بود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر در پایان با بیان اینکه هم‌اکنون افزون بر ۱۰ هزار قرارداد نیازمندی و جوانی جمعیت در دست اقدام است، اظهار امیدواری کرد با اصلاح برخی رویه‌ها و تسریع در آماده‌سازی خدمات، موج واگذاری زمین به متقاضیان سرعت بیشتری بگیرد و بوشهر از استان‌های پیشرو در حمایت موثر از خانواده‌های پرجمعیت باقی بماند.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر