پنجشنبه ۰۴ دی ۱۴۰۴
جستجو

یک آلمانی، رکورددار کلکسیون گوی برفی + تصاویر

کد خبر: ۲۰۱۹۵۳۱
پنجشنبه ۰۴ دی ۱۴۰۴ - ۰۰:۴۶

فکرشهر: یک آلمانی رکورددار تعداد گوی برفی در جهان است.

به گزارش فکرشهر از عصرایران به نقل از روزنامه البیان امارات، شهروند آلمانی به نام "جوزف کاردینال"، کار بر روی مجموعه شگفت‌انگیز خود را در سال ۱۹۹۴ آغاز کرد. او تا به امروز، ۱۱ هزار گوی برفی شیشه‌ای جمع‌آوری کرده و باعث شده نام او در رکورد‌های جهانی گینس ثبت شود.

رکورد قبلی نیز متعلق به جوزف کاردینال بود که در سال ۲۰۰۲ ثبت شد، زمانی که مجموعه او شامل ۶۱۰۰ گوی برفی بود. در طول ۲۳ سال، این تعداد به ۱۱ هزار گوی برفی افزایش یافت.

یک آلمانی، رکورددار کلکسیون گوی برفی + تصاویر

قدیمی‌ترین گوی برفی در مجموعه کاردینال به سال ۱۸۸۹ برمی‌گردد و مدلی از برج ایفل را به نمایش می‌گذارد. این گوی برفی ارزشمندترین قطعه در مجموعه او محسوب می‌شود. مجموعه کاردینال شامل طیف گسترده‌ای از گوی‌های برفی است.

کاردینال معتقد است شیفتگی مردم به گوی‌های برفی ناشی از ویژگی آنها در انتقال به دنیایی از رویا‌ها و تخیل است. او تأیید می‌کند قصد ندارد در این تعداد متوقف شود، بلکه به گسترش مجموعه منحصر‌به‌فرد خود ادامه خواهد داد.

یک آلمانی، رکورددار کلکسیون گوی برفی + تصاویر

یک آلمانی، رکورددار کلکسیون گوی برفی + تصاویر

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر