شنبه ۰۶ دی ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر

آرای جایگزین حبس برای شکارچیان متخلف در شبانکاره

کد خبر: ۲۰۱۹۵۸۵
شنبه ۰۶ دی ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۴

فکرشهر: رئیس دادگاه عمومی بخش شبانکاره استان بوشهر، با صدور سه رأی جایگزین حبس، رویکردی متفاوت و مؤثر در برخورد با جرائم زیست‌محیطی اتخاذ کرد.

به گزارش فکرشهر و به نقل از روابط عمومی اداره کل محیط زیست استان بوشهر، مهران آب‌شیرینی، در رسیدگی به پرونده سه شکارچی متخلف، برای حمایت از محیط زیست و ایفای مسئولیت‌های اجتماعی یکی از شکارچیان متخلف را به تهیه و تأمین دو دستگاه دوربین تخصصی پایش و مراقبت از حیات وحش و محیط زیست شهرستان دشتستان و بخش شبانکاره موظف کرد.

همچنین براساس رای این قاضی شکارچی متخلف دیگر به ساخت چندین آبشخور در مناطق طبیعی و زیست‌محیطی بخش شبانکاره محکوم شد، اقدامی که نقشی مهم در تأمین آب مورد نیاز حیات وحش و حفظ تعادل اکولوژیک منطقه خواهد داشت.

رئیس دادگاه عمومی شبانکاره شکارچی متخلف شوم را نیز به تامین و تعمیر تجهیزات و ملزومات آموزشی مورد نیاز مدرسه استثنایی شهید «بازآمده» شهر شبانکاره را تعمیر موظف کرد تا گامی مؤثر در حمایت از آموزش دانش‌آموزان این مرکز برداشته شود.

این احکام، ضمن حفظ جنبه بازدارندگی قانون، بیانگر نگاه اصلاح‌محور دستگاه قضایی و توجه به منافع عمومی و اجتماعی در صدور آرای جایگزین حبس است.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر