يکشنبه ۰۷ دی ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار جامعه

تنبیه بدنی در مدارس رسماً ممنوع شد؛ وزیر بخشنامه کرد

کد خبر: ۲۰۱۹۵۹۰
شنبه ۰۶ دی ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۸

فکرشهر: بخشنامه «ممنوعیت تنبیه بدنی در مدارس» با امضای وزیر آموزش و پرورش ابلاغ شد. در ماه‌های اخیر اخباری از تنبیه همراه با مصدومیت دانش آموزان رسانه‌ای شده یود.

به گزارش فکرشهر از عصر ایران؛ بخشنامه «ممنوعیت تنبیه بدنی دانش آموزان و سوء رفتار با آنان به هر دلیل و تحت هر شرایطی»، با امضای وزیر آموزش‌وپرورش به ادارات کل، مناطق و مدارس سراسر کشور ابلاغ شد.

بنا به خبری که ظهر امروز در سایت وزارت آموزش و پرورش بارگذاری شد، در متن این بخشنامه* آمده است:

در جهان پر التهاب، پرشتاب و متأثر از اطلاعات و ابزار‌های ارتباطی نوین نیاز دانش آموزان به محیطی امن مملو ازاحترام متقابل و آرامش روانی بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود. مدرسه نه تنها یک مکان آموزشی بلکه کانون امید همکاران عزیز و مأمن شکوفایی شخصیت و کشف استعداد‌های نهفته هر دانش آموز است.

با این تفاسیر ضرورت دارد کنشگران نظام آموزش و پرورش به ویژه عوامل آموزشی و اجرایی مدارس از بروز هرگونه تنش و رفتار مخاطره آمیز که می‌تواند به آسیب‌های فردی و اجتماعی اعم از جسمی و روانی منتهی شود؛ به هر نحو ممکن احتراز نمایند.

تحقق این هدف عالی مستلزم توجه همه جانبه به تمامی ابعاد تربیت از جمله رفتار‌های انسانی گفت‌و‌گو محور است.

بر اساس ماده ۸۱ آیین نامه اجرایی مدارس مصوب سال ۱۴۰۰ کمیسیون معین شورای عالی آموزش و پرورش، تنبیه بدنی دانش آموزان و سوء رفتار با آنان به هر دلیل و تحت هر شرایطی ممنوع است و با متخلفان برابر قوانین و مقررات رفتار می‌شود.

بر اساس این بخشنامه، تکریم و حفظ شان و جایگاه معلمان یک ضرورت بنیادین برای حفظ سرمایه‌های اصلی نظام تعلیم و تربیت است و مدیران مدارس و رؤسای ادارات آموزش و پرورش نقش خط مقدم دفاع از کادر آموزشی را در شرایط خاص و بحرانی بر عهده دارند؛ بنابراین در صورت تعرض به همکاران فرهنگی و هرگونه توهین، هتک حرمت و ضرب و جرح نسبت به آنها، واحد‌های حقوقی ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها، شهرستان‌ها، مناطق و نواحی مکلف هستند علاوه بر پیگیری فردی به موجب قانون حمایت قضایی از کارکنان دولت، نسبت به ارائه خدمات حقوقی اقدام کنند.

* تصویر و متن کامل بخشنامه ممنوعیت تنبیه بدنی 

تنبیه بدنی در مدارس رسماً ممنوع شد؛ وزیر بخشنامه کرد

 

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر