يکشنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار سیاست
مطالب بیشتر

آیت الله خامنه ای، رهبر انقلاب اسلامی، به شهادت رسید/ اعلام ۷ روز تعطیلی و ۴۰ روز عزای عمومی

فکرشهر: در حملات صبح روز نهم اسفند ۱۴۰۴ اسرائیل به بیت رهبری در مجموعه حکومتی پاستور، رهبر انقلاب اسلامی ایران و تعدادی از نزدیکانش شهید شدند...
کد خبر: ۲۰۲۰۶۴۶
يکشنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۵:۰۰

فکرشهر: شبکه خبر اعلام کرد: رهبر معظم انقلاب به ملکوت اعلی پیوست.

ایرنا هم نوشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی در پی حمله صبح روز شنبه رژیم صهیونیستی و آمریکا به شهادت رسیدند.

شورای عالی امنیت ملی نیز شهادت مقام معظم رهبری، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای را تایید کرد.

شورای عالی امنیت ملی اعلام کرد: به استحضار مردم شهیدپرور ایران می‌رساند حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی در حمله مشترک آمریکای جنایتکار و رژیم صهیونیستی در صبح شنبه نهم اسفند ماه به شهادت رسیدند.

در پی جنایت آمریکا و رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن مقام معظم رهبری، هیات دولت ۴۰ روز عزای عمومی و ۷ روز تعطیل عمومی اعلام کرد.

آیت الله خامنه ای، رهبر انقلاب اسلامی، به شهادت رسید/ اعلام ۷ روز تعطیلی و ۴۰ روز عزای عمومی

آیت الله خامنه‌ای به شهادت رسید

عصرایران هم در این باره نوشت: در حملات صبح روز نهم اسفند ۱۴۰۴ اسرائیل به بیت رهبری در مجموعه حکومتی پاستور، رهبر انقلاب اسلامی ایران و تعدادی از نزدیکانش شهید شدند.

این خبر ساعاتی بعد در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد ولی مقامات کشور آن را تکذیب کردند؛ هر چند که اصل حمله به قصد ترور رهبری را تایید کرده بودند. آنها در پست‌های خود، این خبر را شایعه دشمنان برای تضعیف نیرو‌های انقلاب دانستند. در عین حال، تحلیلگران مطلع معتقد بودند این تاخیر در اطلاع رسانی، برای آماده سازی محیط سیاسی و اجتماعی کشور جهت اعلام رسمی خبر بوده است.

با این حال، خبر همچنان در حال انتشار بود و حتی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به آن واکنش نشان داد و به ان‌بی‌سی نیوز گفت: «ما احساس می‌کنیم این روایت درست است.» ادبیاتی که البته، به معنای تایید قطعی خبر نبود. این در حالی بود که شبکه ۱۲ اسرائیل، گزارش می‌داد که پیکر رهبری از زیر آوار بیرون کشیده شده است. بعد از آن، ترامپ در شبکه اجتماعی تروث نوشت که رهبر ایران ترور شده است و خبر را تایید کرد.

سرانجام، بعد از ساعت‌ها خبر‌های ضد و نقیض، شورای عالی امنیت ملی در اطلاعیه‌ای، خبر شهادت آیت الله خامنه‌ای را تایید کرد و اعلام کرد: «به استحضار مردم شهیدپرور ایران می‌رساند حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی در حمله مشترک آمریکای جنایتکار و رژیم صهیونیستی در صبح دوشنبه نهم اسفند ماه به شهادت رسیدند.

این عالم و مجاهد عظیم عمر خود را فدای اعتلای ایران و اسلام کردند و با امام و سالار شهیدان محشورند ان‌شالله.»

در پی جنایت آمریکا و رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن مقام معظم رهبری، ۴۰ روز عزای عمومی و ۷ روز تعطیل رسمی اعلام شد.

نگاهی به زندگی آیت الله خامنه‌ای

آیت الله خامنه‌ای با نام کامل "سیّد علی حسینی خامنه" در ۲۹ فروردین ۱۳۱۸ در مشهد به دنیا آمد.

او در حوزه‌های علمیهٔ مشهد، نجف و قم به تحصیل پرداخت و از سید محمدهادی میلانی اجازهٔ روایت گرفت. او در راستای اهدافِ نهضت امام خمینی، به فعالیت‌های ضد حکومت پهلوی پرداخت و شش بار بازداشت شد. در سال ۱۳۵۶ ژاندارمری او را به مدت سه سال به ایرانشهر و سپس به جیرفت تبعید کرد که با اوج‌گیری اعتراضات در سال ۱۳۵۷ این حکم بی‌اثر شده و به مشهد بازگشت و پس از پیروزی انقلاب اسلامی راهی تهران شد و منصبی مانند عضویت در شورای انقلاب، امامت جمعهٔ تهران، نمایندگی مجلس و معاونت وزیر دفاع را برعهده گرفت.

آیت الله خامنه‌ای در سال ۱۳۶۰، هدف یک ترور نافرجام قرار گرفت و دست راستش از کار افتاد. بعد از ریاست جمهوری ناکام ابوالحسن بنی صدر، آیت الله خامنه‌ای در دو انتخابات پیاپی، به عنوان رئیس جمهور برگزیده شد و در سال ۱۳۶۸، در حالی که هنوز رئیس جمهور بود، امام خمینی، رهبر وقت انقلاب درگذشت و آیت الله خامنه‌ای از سوی مجلس خبرگان به عنوان دومین رهبر جمهوری اسلامی برگزیده شد و تا پایان عمر، به مدت ۳۷ سال در این سمت باقی ماند.

آیت الله خامنه‌ای در صبح روز ۹ اسفند ۱۴۰۴ در حلمه اسرائیل، به شهادت رسید.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر