جمعه ۱۵ فروردين ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
فکرشهر: استاندار بوشهر گفت: گردشگری دریایی به‌عنوان اولویت استان در طرح‌های توسعه‌ای مدنظر است به‌طوریکه اکنون 8 طرح گردشگری در سواحل استان بوشهر اجرا شده است.\n\nبه گزارش فکرشهر و فارس، مصطفی سالاری بعدازظهر امروز در همایش خلیج‌فارس رویشگاه تمدن که در دانشگاه خلیج‌فارس بوشهر برگزار شد، اظهار داشت:  خلیج‌فارس باوجود ظرفیت‌های مختلف تجاری، صنعت نفت و گاز و ... به یکی از مهم‌ترین مناطق دنیا تبدیل‌شده است و هر کشوری در تلاش است بیشترین بهره‌برداری را از این منطقه استراتژیک داشته باشد.
کد خبر: ۲۲۲۲۳
شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۸

فکرشهر: استاندار بوشهر گفت: گردشگری دریایی به‌عنوان اولویت استان در طرح‌های توسعه‌ای مدنظر است به‌طوریکه اکنون 8 طرح گردشگری در سواحل استان بوشهر اجرا شده است.

\n\n

به گزارش فکرشهر و فارس، مصطفی سالاری بعدازظهر امروز در همایش خلیج‌فارس رویشگاه تمدن که در دانشگاه خلیج‌فارس بوشهر برگزار شد، اظهار داشت:  خلیج‌فارس باوجود ظرفیت‌های مختلف تجاری، صنعت نفت و گاز و ... به یکی از مهم‌ترین مناطق دنیا تبدیل‌شده است و هر کشوری در تلاش است بیشترین بهره‌برداری را از این منطقه استراتژیک داشته باشد.

\n\n

وی بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران نیز در همسایگی این منطقه مهم قرار داشته و استان بوشهر بیشترین مرز دریایی با خلیج‌فارس دارد.

\n\n

استاندار بوشهر تصریح کرد: همسایگی با خلیج‌فارس وظیفه مردمان پیرامون این منطقه را سخت‌تر کرده اما با تمام توان خود از مرز دریایی خلیج‌فارس دفاع کرده‌اند.

\n\n

سالاری با اشاره به سابقه تاریخی تعرض کشورهای بیگانه به خلیج‌فارس باهدف تسلط بر این آبراه مهم خاطرنشان کرد:  رزمندگان و دلاورمردان خطه جنوب همچون رئیسعلی دلواری و شهید نادر مهدوی با دلاوری و رشادت خود مانع از هجوم بیگانگان در این منطقه شدند.

\n\n

استاندار بوشهر بابیان اینکه پیوند مردم استان بوشهر با خلیج‌فارس ناگسستنی است، اظهار داشت: بیش از 150 هزار نفر در استان بوشهر از همین مواهب خلیج‌فارس استفاده می‌کنند و رزق و روزیشان از خلیج‌فارس تأمین می‌شود.

\n\n

سالاری با اشاره به ظرفیت بندری و تجارت دریایی استان بوشهر گفت: بیش از 70 درصد میگوی پرورشی کشور از طریق مزارع پرورش میگو در سواحل استان بوشهر تولید می‌شود و این نیز بخش دیگری از اهمیت و جایگاه استان بوشهر در عرصه دریا و محصولات آبزی است.

\n\n

وی پرورش ماهی در قفس، تولید میگوی پرورشی، اجرای طرح‌های مختلف تحقیقات آبزی در بوشهر را از دیگر فرصت‌های دریایی استان بوشهر ذکر کرد و گفت:  گردشگری دریایی یکی از جاذبه‌های گردشگری در استان بوشهر است و به‌عنوان اولویت استان در طرح‌های توسعه‌ای مدنظر است به‌طوری که اکنون 8 طرح گردشگری در سواحل استان بوشهر اجرا شده است.

\n\n

استاندار بوشهر با تأکید بر توجه به طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی گفت: برای برنامه‌ریزی و اجرای طرح‌ها نیاز به پژوهش و کارهای علمی است که این مهم با مشارکت دانشگاه  مهیا می‌شود.

\n\n

وی گفت: توسعه کمی و کیفی دانشگاه خلیج‌فارس بوشهر نیازمند توجه جدی است و راهبردهای بندری و ساحلی در استانی همچون بوشهر اصلاح شود و این امر وظیفه دانشگاه است.

\n

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر