يکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
جستجو
فکرشهر: کمپ‌ ترک اعتیاد به اینترنت، پدیده تازه‌ای است که در سال‌های اخیر در برخی کشورها راه‌اندازی شده است و به معتادان اینترنت کمک می‌کند تا به زندگی عادی خود بازگردند. در این میان، چین با بیشترین آمار افراد معتاد به اینترنت پیشگام به شمار می‌رود.\n\nبه گزارش فکرشهر و به نقل از «فرادید»، آخرین آمارها نشان می‌دهد چین با یک میلیارد و 300 میلیون نفر جمعیت، 24 میلیون معتاد به اینترنت دارد و این موضوع باعث راه‌اندازی 400 مؤسسه و 250 کمپ‌های ترک اعتیاد در این کشور شده است.
کد خبر: ۲۲۳۴۹
سه‌شنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰

فکرشهر: کمپ‌ ترک اعتیاد به اینترنت، پدیده تازه‌ای است که در سال‌های اخیر در برخی کشورها راه‌اندازی شده است و به معتادان اینترنت کمک می‌کند تا به زندگی عادی خود بازگردند. در این میان، چین با بیشترین آمار افراد معتاد به اینترنت پیشگام به شمار می‌رود.

\n\n

به گزارش فکرشهر و به نقل از «فرادید»، آخرین آمارها نشان می‌دهد چین با یک میلیارد و 300 میلیون نفر جمعیت، 24 میلیون معتاد به اینترنت دارد و این موضوع باعث راه‌اندازی 400 مؤسسه و 250 کمپ‌های ترک اعتیاد در این کشور شده است.

\n\n

بسیاری از نوجوانان چینی روزانه بیش از شش ساعت را پای اینترنت، چت و بازی‌های رایانه‌ای می‌گذرانند و در این مدت حتی از خوردن، آشامیدن و رفتن به دستشویی هم خودداری می‌کنند. وضعیت اعتیاد نوجوانان چینی به اینترنت در دهه گذشته باعث شده در سال 2004 اولین کمپ ترک اعتیاد به اینترنت در پکن راه‌اندازی شود.

\n\n

در این مرکز که توسط یک روانشناس با نام «تائو ران» راه‌اندازی شد، معتادان تحت نظر سربازان و افسران سابق نظامی قرار می‌گیرند و فعالیت‌های متنوع فرهنگی و ورزشی را تا ترک کامل اعتیاد خود دنبال می‌کنند. مسئولان این مرکز می‌گویند هدف از راه‌اندازی کمپ، دور کردن نوجوانان و جوانان از یکجانشینی و وادار کردن آنها به تحرک و نشاط و فعالیت است.

\n\n

«شینج لیمینگ» یکی از مقام مسئول در این اردوگاه می‌گوید: نوجوانانی که به اینترنت اعتیاد دارند به لحاظ جسمی به شدت ضعیف می‌شوند. هیجان و علاقه به اینترنت به سلامت آنها آسیب زده و در نهایت آنها توانایی زندگی عادی و ارتباط با دیگر را از دست می‌دهند. آموزش و زندگی در محیط نظامی باعث می‌شود آنها دوباره توانایی زندگی طبیعی را بازیابند.

\n\n

در کنار تمرینات جسمانی در این مرکز، نوجوانان در کلاس‌های موسیقی و رقص اژدهای شیر که در جشنواره‌های مختلف و سال نو در چین برگزار می‌شود نیز شرکت می‌کنند و با استفاده از مدیتیشن و یوگا به سوی یک زندگی آرام و کم اضطراب حرکت می‌کنند.

\n\n

از دیگر برنامه‌های این کمپ می‌توان به سفالگری، برگزاری کلاس‌های موسیقی، کلاس‌های اختصاصی روانکاوی و مشاوره‌های درمانی با حضور روانشناسان برای تقویت اعتماد به نفس و ارتباط بهتر با خانواده و افراد فامیل اشاره کرد.

\n\n

در این کمپ‌ها نوجوانان مورد معاینه‌های دقیق پزشکی قرار می‌گیرند تا با اسکن مغز مشخص شود که زمان طولانی بازی‌های آنلاین بر آنها تأثیری منفی نگذاشته باشد.

\n\n


\nدو پسری که برای ترک اعتیادشان به کمپ آورده شده‌اند

\n\n

\n\n

نامه‌های والدین برای فرزندان خود که برای ترک اعتیاد به اینترنت در کمپ هستند

\n\n

\n\n

معتادان نوجوان در کمپ ترک اعتیاد در حال شستن ظرف‌ها هستند

\n\n

\n\n

نوجوان 15 ساله معتاد اینترنت که با سیگار دست خود را سوزانده است

\n\n

\n\n

نوجوان سمت چپ 4 ماه است برای ترک اعتیاد تحت مراقبت است

\n\n

\n\n

مسئول این کمپ معتقد است معتادانی که تحت مراقبت هستند شخصیت خودویرانگر و غمگینی دارند ولی سعی می‌کنند آن را پشت ظاهر آرام خود پنهان کنند

\n\n

\n\n

نوجوان 14 ساله که 2 ماه است برای ترک اعتیادش به کمپ آمده و در آشپزخانه کار می‌کند

\n\n

\n\n

خوابگاه کمپ ترک اعتیاد به اینترنت

\n\n

\n\n

پسر 12 ساله معتاد اینترنت که 2 ماه است در کمپ ترک اعتیاد به‌سر می‌برد

\n\n

\n\n

مِتُد ترک اعتیاد اینترنت در این مرکز، ورزش و تربیت بدن در نبود کامپیوتر است

\n\n

\n\n

در این مرکز از کودک 8 ساله تا جوان 30 ساله مراجعه می‌کنند

\n\n

\n\n

دختر 14 ساله که دو هفته است برای ترک اعتیاد به این مرکز آورده شده است

\n\n

\n\n

بسیاری از نوجوانان با اجبار خانواده‌های نگران خود به این کمپ آورده می‌شوند

\n\n

\n\n

دو تن از نوجوانان معتاد اینترنت که برای ترک اعتیاد به کمپ آورده شده‌اند

\n

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر