فکرشهر: مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید استان بوشهر گفت: این صندوق برای ارائه آموزش به مشتریان خود با مرکز فنی و حرفه این استان تفاهم نامه همکاری امضا کرد.
به گزارش فکرشهر به نقل از ایرنا، مرتضی شهبازی افزود: کارآفرین باید با استفاده از تفکر و توان و انگیزه خود کار را آغاز کرده و پیش بینی بازاریابی و فروش داشته باشد.
وی بیان کرد: در این ارتباط صندوق با اداره کل آموزش فنی و حرفه ای تفاهم نامه امضا کرد تا پیش از پرداخت تسهیلات یک دوره آموزش رایگان به دریافت کنندگان این نوع تسهیلات ارائه شود.
شهبازی گفت: با این اقدام متقاضیان دریافت تسهیلات ابتدا آموزش های لازم را در زمینه کاری خود فرا می گیرند و سپس برای دریافت تسهیلات و شروع فعالیت تولیدی اقدام می کنند.
وی ادامه داد: آشنایی کارآفرینان با موانع و مشکلات فراروی کسب و کار کارآفرینان از دیگر مزیت های برگزاری دوره های آموزشی مرکز آموزشی فنی و حرفه ای برای آنان است.
شهبازی با اشاره به اینکه برای حل مشکل کارآفرینی نباید تمام نگاه ها معطوف به دولت و نهاد های حمایتی مانند صندوق کارآفرینی باشد اظهار داشت: تفکر کارآفرینان نباید بدین گونه باشد بلافاصله پس از دریافت تسهیلات کار خود را آغاز کنند زیرا در چنین شرایطی احتمال شکست کارآفرین به دلیل آشنایی نداشتن کافی از حوزه کاری خود افزایش می یابد.
وی با با تاکید بر ضرورت تحقق شعار صندوق 'هر روستا یک محصول، هر خانه یک کارخانه' اظهار داشت: در هر کدام از روستاهای استان باید محصولی مانند خرما محور قرار گیرد و فرآوری لازم روی آن صورت گیرد.
شهبازی یادآور شد: این مهم علاوه بر ایجاد بازار فروش برای خرما باعث مشارکت بیشتر مردم برای افزایش اشتغال زایی شده و با توجه به اینکه در چنین رویکردی نیازی به احداث و راه اندازی کارخانه وجود ندارد بسیاری از هزینه ها حذف می شود.
شهبازی اظهار داشت: ایجاد کارگاه های متمرکز برای تولید قالی و گلیم فرصت های خوبی برای ایجاد اشتغال روستائیان استان بوشهر است که پیش از اقدام باید زمینه فراهم شود تا تولید محصول همراه بازاریابی مناسب برای محصول تولید شده باشد.