فکرشهر: «همان کسانی که در انتخابات خواستند تتلو را باب کنند، امروز هم آمدند مائده هژبری را باب بکنند که باز هم کارشان نگرفت. نمیدانم چرا درس نمیگیرند.»
به گزارش فکرشهر، غلامعلی جعفرزاده ایمنآبادی درباره پخش برنامه بیراهه درباره یک دختر ۱۷ ساله اینستاگرامی و همزمانی آن با ماجرای فساد ارزهای دولتی به «انتخاب» گفت: تصوری که در اذهان عمومی وجود دارد این است که هر بار که یک بحرانی در کشور به وجود میآید بلافاصله در کنارش مسئلهای ساخته میشود که مسئله بزرگتر فراموش شود و در این بین آن مسئله حاشیهای هم ارزش آنچنانی نداشته که تا این حد به آن توجه شود.
نماینده رشت در مجلس ادامه داد: در ماجرای مائده هژبری، در مقطعی بودیم که سوءاستفادههای زیادی در حوزه ارز، موبایل، خودرو و ... شده بود و مردم گلهمند بودند. در این مقطع شما به یکباره میبینید که یک دختر ۱۷ ساله را میآورند و از او اعتراف میگیرند. البته کسی از کار او دفاع نمیکند اما جزای جرمش این نبود و طبق دستگاه قضا تعیین نشده بود. این منتج به این میشود که مردم تصور کنند همه اینها تصنعی و داستانسازی است. من میترسم که ما نقش چوپان دروغگو را بازی کنیم. یعنی اگر یک بار هم موضوعی پیش بیاید که بخواهیم روی آن مانور بدهیم، نتوانیم و مردم بگویند دروغ است. این تصور در افکار عمومی وجود دارد و باید شفافسازی شود که قصد و غرضی برای لاپوشانی بحران اقتصادی نبوده است.
او با اشاره به ماجرای دیدار امیر تتلو با حجتالاسلام رئیسی در ایام انتخابات سال ۹۶ گفت: همان کسانی که در انتخابات خواستند تتلو را باب کنند و کارشان نگرفت، امروز هم آمدند مائده هژبری را باب بکنند و باز هم نگرفت. نمیدانم چرا درس نمیگیرند.
ایمنآبادی افزود: زخم ناشی از فسادهای اقتصادی و مشکلات ناشی از آن، آنقدر عمیق است که باید یک تدبیری برای درمان همان زخم انجام شود. بردن یک زخم به جای دیگر و پانسمان کردن آن شاید در یک مقطع زمانی کوتاه جواب بدهد اما به محض این که هوشیاری مردم بازگردد که بسیار زود در کوتاهترین زمان هم بازگشت، خیلی سریع داستان مائده هژبری فراموش شد و دوباره مردم به سر مسائل اقتصادی بازگشتند. این تفکری که چنین نسخههایی را میپیچید نتیجهای به جز زائل کردن وقت نخواهد گرفت. من فکر میکنم تدبیری که رییسجمهور در نامه به رییس دستگاه قضا داشت و اولین گروه فساد را معرفی کرد، همین را استمرار ببخشد. قبلا هم تذکر داده بودیم که فساد در برخی نهادها نهادینه شده و این موضوع باید پیگیری شود.
ایمن آبادی با بیان این که هر لحظه یک حاشیه جدید ایجاد میشود، گفت: من پیشبینی میکنم که در روزهای آینده حاشیهها و بحرانهای جدیدی در همین سبک و در مدلهای مختلف برای دولت ایجاد شود. اینها فکر میکنند روانشناسی اجتماعی را بلدند و فکر میکنند میتوانند بر روان اجتماع اثر بگذارند اما این گونه نیست.
این نماینده مجلس در انتها با اشاره به موضوع ترمیم کابینه گفت: من از وزرای خاصی نام نمیبرم ولی انتظارم این است که خود آقای رییسجمهور عذر وزرا را بخواهد. این خیلی بهتر از استیضاح است.»