فکرشهر- کوروش امینی: مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: معلم از ویژگی الگو دهی در دانش آموزان برخوردار است که این مهم می تواند در رشد شخصیت و بهداشت روان دانش آموزان تاثیراتی باقی بگذارد.
به گزارش فکر شهر، ناصر کرمی امروز در دیدار سرزده از مدارس آبپخش اظهار داشت: شما دانش آموزان آینده سازان ایران اسلامی هستید و باید در زمینه های مختلف به خصوص در مسائل آموزشی و تربیتی سرآمد باشید.
وی افزود: نقش الگویی معلم و نفوذی که معلم در رفتارهای دانش آموزان دارد امری مهم است.
ناصر کرمی تصریح کرد : بازدید از مدارس باعث ایجاد همگرایی در نیروهای اداری و آموزشی است و می تواند به درک مشترک نیروهای اداری و آموزشی از برخی بخشنامه ها که ممکن است ابهامی داشته باشد منجر شده و در بسیاری موارد به مرتفع شدن مشکلات کمک کند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان بوشهر در راستای تحقق عدالت آموزشی بخصوص دانش آموزان محروم در کلاس های چند پایه و روستایی از چند مدرسه روستایی منطقه بازدید کرد.
به گزارش فکرشهر، مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر در این بازدیدها ضمن بررسی نحوه آموزشی معلمان و وضعیت تحصیلی دانش آموزان به بررسی مشکلات و چالش های پیش روی معلمان پرداخت.