فکرشهر - اسماء بوستانی: بخشدار مرکزی شهرستان دشتستان طی مراسمی به مناسبت تولد حضرت فاطمه (س) و گرامیداشت روز زن، از بانوان دهیار و شوراهای اسلامی شهرستان دشتستان تجلیل کرد.
به گزارش فکرشهر، ناهید دشتی با اشاره به رضایت مندی کامل خود از عملکرد بانوان فعال در عرصه شوراهای اسلامی و دهیاران حوزه بخش مرکزی، خواستار حضور پررنگ تر بانوان در عرصه های مختلف اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی شد و اظهار داشت: زنان، حیاتی ترین و اصیل ترین نقش ها را در محیط خانواده و جامعه ایفا می کنند و نقش مهمی در توسعه همه جانبه کشور و ارتقا فرهنگی جامعه دارند.
دشتی خاطر نشان کرد: در دولت تدبیر و امید با نگاه ویژه استاندار، به کارگیری و استفاده بیشتر از نیروهای شایسته ، متعهد و متخصص بانوان در پست های مدیریتی افزایش بسیار چشمگیری داشته است و بارها تاکید شده است که در صورت برابری شایستگی ها، اولویت انتخاب در پست های مدیریتی با بانوان خواهد بود.