جمعه ۰۴ مهر ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
رئیس اداره آموزش ابتدایی دوره دوم آموزش و پرورش استان بوشهر؛

آموزش و پرورش هیچ تبعیض و تفاوتی بین دانش آموزان ایرانی و اتباع وجود ندارد

کد خبر: ۵۷۱۰۷
يکشنبه ۰۲ تير ۱۳۹۸ - ۰۳:۵۷

فکرشهر: رئیس اداره آموزش ابتدایی دوره دوم آموزش و پرورش استان بوشهر با اعلام اینکه حدود 6 هزار و 600 دانش آموز اتباع خارجی در آموزش و پرورش استان بوشهر تحصیل می کنند اظهار داشت: اتباع محصل در استان را کشورهای افغانستان، پاکستان و عراق تشکیل می دهند که افغانستان با 6 هزار و 500 دانش آموز بیشترین آمار اتباع را در استان دارد.

به گزارش فکرشهر از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان بوشهر، شهرام ستوده منش ادامه داد: حدود 4 هزار و 900 دانش آموز اتباع در دوره ابتدایی تحصیل می کنند که بیشترین آمار از لحاظ دوره تحصیلی در این دوره است و آموزش متوسطه اول، یک هزار و 161 دانش آموز و متوسطه دوم نیز 503 دانش آموز اتباع را در خود جای داده اند.
وی تصریح کرد: در استان سه منطقه آموزشی ممنوعیت ثبت نام دانش آموزان اتباع را دارند که گناوه، ریگ و دیلم از جمله شهرستان های اعلام شده از وزارت است.
ستوده منش با بیان اینکه ثبت دانش آموزان اتباع همانند دانش آموزان عادی است و محدودیت جغرافیایی نیز برای این دانش آموزان قابل اجراست، گفت: به جز مناطق ممنوعه و منطقه خارگ که قابلیت پذیرش اتباع را ندارد هیچ مدرسه ای نباید از ثبت نام دانش آموزان اتباع سرباز بزند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: پاسپورت، کارت آمایش 14 و برگه حمایت تحصیلی از الزامات ثبت نام دانش آموزان اتباع است و مدیران مدارس برای ثبت نام اتباع به موارد شیوه نامه ثبت نام اتباع آموزش و پرورش توجه داشته باشند.
رئیس اداره آموزش ابتدایی دوره دوم آموزش و پرورش استان بوشهر یادآور شد: عدالت و برابری بین همه مردم اولویت دینی و اساسی کشور ماست و آموزش و پرورش استان هیچ تبعیض و تفاوتی بین دانش آموزان ایرانی و اتباع را بر نمی تابد و امیدواریم که در این راستا همکاری لازم با دانش آموزان اتباع در همه زمینه ها اتفاق بیافتند.
وی در پایان با اشاره به اینکه شهرستان های بوشهر و دشتستان بیشترین تعداد دانش آموز اتباع را دارند، افزود: شهرستان بوشهر یک هزار و 790 دانش آموز و شهرستان دشتستان یک هزار و 552 دانش آموز اتباع دارد و در همین راستا بیشترین خدمات را در زمینه دانش آموزان اتباع دریافت می کنند.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر