سه‌شنبه ۲۶ فروردين ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۶۱۳۳۰
دوشنبه ۰۸ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۷

فکرشهر: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر گفت: نوسازی یکهزار و ۱۷۰ کیلومتر از خط انتقال و شبکه توزیع این شرکت نیازمند سه هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار است.

به گزارش فکرشهر، روح الله طاهریان پور روز دوشنبه درگفت و گو با ایرنا افزود: طول خط انتقال و شبکه توزیع آب روستاهای استان بوشهر در مجموع پنج هزار و ۵۰۰ کیلومتر است که از این میزان یکهزار و ۵۰۰ کیلومتر فرسوده و نیازمند نوسازی است.

وی بیان کرد: از این میزان شبکه فرسوده در طول سه سال گذشته ۳۳۰ کیلومتر نوسازی شده و یکهزار و ۱۷۰ کیلومتر دیگر نیز باید با تامین اعتبار مورد نیاز نوسازی شود.

طاهریان پور یادآور شد: اعتبار مورد نیز نوسازی شبکه در روستاها برای هر کیلومتر بین ۱.۵ تا ۲ میلیارد ریال و برای خطوط اصلی انتقال پنج میلیارد ریال است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر گفت: فرسودگی شبکه و خطوط انتقال روستاهای استان بوشهر بین ۳۰ تا ۴۰ درصد است که به دنبال کاهش آن تا ۱۶ درصد هستیم.

وی در بخش دیگری اظهار داشت: تابستان امسال روستاهای نوار ساحلی شهرستان تنگستان بیشترین چالش آب در حوزه روستایی را در این استان داشتند که برای حل این مشکل ۲ راهکار کوتاه‌ و بلندمدت پیش بینی شده است.

طاهریان پور بیان کرد: در کوتاه‌مدت افزایش سرانه آب و نوسازی شبکه و خط انتقال و در بلندمدت ساخت آب‌شیرین‌کن ۷۵۰۰ مترمکعبی دلوار برای حل این مشکل پیش بینی شده است.

وی یادآور شد: نیاز روزانه آب شرب از بندر رستمی تا روستاهای زیراهک و بریکان به طور تقریبی ۲ هزار مترمکعب است که در این زمینه تلاش می‌شود از برخی منابع استفاده و حدود ۲ تا ۴ هزار مترمکعب به سرانه این بخش اضافه کنیم.

طاهریان پور ادامه داد: با راه‌اندازی آب‌شیرین‌کن هفت هزار و ۵۰۰ مترمکعبی دلوار تا پایان سال ۹۹ مشکل کمبود آب روستاهای نوارساحلی به طور کامل برطرف می‌شود.

وی افزود: برای کاهش هدررفت آب در مناطق نوار ساحلی  ۱۰۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی برای نوسازی شبکه و خطوط انتقال روستاهای جنوبی نوار ساحلی دلوار اختصاص یافته است.

آب موردنیاز استان بوشهر ۳۳۰ هزار مترمکعب در شبانه‌روز است که بین ۸۰ تا ۱۰۰ هزار مترمکعب از شهرستان کازرون، ۱۸۰ تا ۲۰۰ هزار مترمکعب از خط کوثر و چاه‌های داخل استان و ۳۰ هزار مترمکعب از طریق آب‌شیرین‌کن‌های بوشهر و کنگان تأمین می‌شود.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر