فکرشهر: مدیرکل دفتر پیشگیریهای فرهنگی اجتماعی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: بسته بزرگ نماد باید با همکاری همه آحاد جامعه به ویژه خیران و داوطلبان متخصص اجرا شود.
به گزارش فکرشهر از مهر، علیمحمد زنگانه در همایش دو روزه علمی و آموزشی کشوری دستاندرکاران حوزه بهداشت روان و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در بوشهر اظهار داشت: باید به مداخلات لازم در سنین طلایی و رشدمدار دانشآموزان برای پیشگیری از آسیبها توجه شود.
وی تصریح کرد: در صورت جدی نگرفتن و انجام ندادن مداخلات لازم در سنین رشدمدار در زیر ۱۸ سال، طرحهای ناکارآمد منجر به بروز آسیبهای اجتماعی میشود.
باید پیشگیری رشدمدار از آسیبهای اجتماعی مدنظر قرار گیرد
زنگانه با بیان اینکه آسیبهای اجتماعی همه جهان را تهدید میکند و کشورهای زیادی با این مسئله روبهرو هستند افزود: باید پیشگیری رشدمدار از آسیبهای اجتماعی مدنظر قرار گیرد که این نوع پیشگیری مدرسه محور و محله محور است و طرح «نماد» هم یک نوع طرح پیشگیری رشدمدار مدرسه محور محسوب میشود که سن زیر ۱۸ سال را شامل میشود.
وی با بیان اینکه سن طلایی رشدمدار انسان را قبل از دبستان تا سه سال اول دبستان است گفت: بر اساس بررسی و مطالعات نمودار و منحنی که برای هزینه کرد منابع شده بیش از ۸۰ درصد آن برای قبل از دبستان و تا سه سال اول دبستان بوده است.
سرانه هزینه کرد برای یک زندانی ۲۰ برابر سرانه یک دانشآموز است
مدیرکل دفتر پیشگیریهای فرهنگی اجتماعی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: سرانه هزینه کرد در کشور برای یک زندانی ۲۰ برابر سرانه یک دانشآموز است که ناگزیر هستیم به صورت شبکهای و ائتلافی عمل کنیم و در این راستا ایجاد شبکهها برای اجرای پروژهها کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی ضروری است.
کاهش آسیبهای اجتماعی با عزم همگانی
زنگانه با تأکید بر کاهش آسیبهای اجتماعی با عزم همگانی اضافه کرد: کارهای فردی نتیجهای ندارد چرا که اگر همافزایی وجود نداشته باشد کار نیز نتیجهای نخواهد داشت.
مدیرکل دفتر پیشگیریهای فرهنگی اجتماعی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه خاطرنشان کرد: مدل ائتلافی برای مقابله با آسیبهای اجتماعی در سه مرحله و در سه اقلیم اجرا شد که در مرحله نخست در ۷۲ مدرسه صورت گرفت و سپس فراگیری بیشتری پیدا کرد و بعد از یک شهرستان به صورت پایلوت انتخاب و در کلیه مدارس آن طرح اجرا شد.