فکرشهر: روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان دیلم استان بوشهر اعلام کرد: این شبکه هیچگونه برنامهای برای توزیع و تزریق واکسن آنفلوآنزا در منازل ندارد.
به گزارش فکرشهر از ایرنا، شبکه بهداشت ودرمان دیلم در این اطلاعیه آورده است: در صورتی که افراد ناشناس در منازل برای واکسیناسیون مراجعه و خود را از کارکنان بهداشت و درمان معرفی کنند، مشخصات افراد و در صورت استفاده از وسیله نقلیه بلافاصله اطلاعات آنها را به پلیس ۱۱۰ گزارش کنند.
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دیلم در این اطلاعیه تاکید کرده است، توزیع واکسن آنفلوآنزا توسظ شبکه بهداشت بیشتر برای تزریق به پرسنل در معرض خطر بهداشت و درمان است و سایر افراد جامعه باید فقط از طریق داروخانهها این واکسن را تهیه کنند.
در این اطلاعیه تاکید شده است واکسن آنفلوآلزا یخچالی بوده و به هیچ عنوان مردم آن را به غیر از داروخانه از جای دیگر تهیه نکنند.