چهارشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار جامعه
مطالب بیشتر
فکرشهر: گاهی برخی از انسان‌ها در برداشت از مفاهیمی در گذر زمان دچار مشکل می‌شوند. یکی از آن مفاهیم تأمل ‌برانگیز ارث در جهان امروز است.به گزارش فکرشهر، در برخی از موارد یک سری از افراد چه در جوامع اسلامی و چه در سایر جوامع با خود فکر می‌کنند که تنها مفهوم ارث منابع مالی است و ارثی به چشم انسان‌ها می‌آید که ارزش مادی داشته باشد و کمتر ارث معنوی در زندگی انسان‌ها نمایان می‌شود در حالی که ارث اصلی که به انسان‌ها می‌رسد همان ارث معنوی است.امام علی (ع) در حدیثی گهربار می‌فرمایند: دانش، ارثی ارزشمند است.
کد خبر: ۸۵۵۹
سه‌شنبه ۰۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۲

فکرشهر: گاهی برخی از انسان‌ها در برداشت از مفاهیمی در گذر زمان دچار مشکل می‌شوند. یکی از آن مفاهیم تأمل ‌برانگیز ارث در جهان امروز است.

به گزارش فکرشهر، در برخی از موارد یک سری از افراد چه در جوامع اسلامی و چه در سایر جوامع با خود فکر می‌کنند که تنها مفهوم ارث منابع مالی است و ارثی به چشم انسان‌ها می‌آید که ارزش مادی داشته باشد و کمتر ارث معنوی در زندگی انسان‌ها نمایان می‌شود در حالی که ارث اصلی که به انسان‌ها می‌رسد همان ارث معنوی است.

امام علی (ع) در حدیثی گهربار می‌فرمایند: دانش، ارثی ارزشمند است.

امام صادق (ع) در حدیثی می‌فرمایند: بهترین چیزی که پدران برای فرزندان خود به ارث می‌گذارند، ‌ادب و تربیت است، نه مال و ثروت؛ زیرا که مال از کف می‌رود و ادب و تربیت باقی می‌ماند.

امام علی (ع) می‌فرمایند: بدانید نام نیکی که به لطف خدا برای انسان در میان مردم باقی بماند، بهتر از مالی است که به ارث برای کسانی بگذارد، که از او تشکری نکنند.

پی نوشت:

بحار 1/182

کافی 8/150

نهج‌البلاغه /371

منبع:

الحیات،محمدرضا حکیمی

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر