فکرشهر: سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی ۱۰۲۵۰ بیمار جدید کووید۱۹ در کشور طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
به گزارش فکرشهر و به نقل از انتخاب، دکتر سیماسادات لاری گفت: از دیروز تا امروز ۱۰ فروردین ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۰ هزار و ۲۵۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۳۹ نفر از آنها بستری شدند.
وی افزود: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۸۷۵ هزار و ۲۳۴ نفر رسید.
لاری گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۹۱ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۶۲ هزار و ۵۶۹ نفر رسید.
به گفته وی، خوشبختانه تا کنون یک میلیون و ۶۰۸ هزار و ۸۰۷ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
لاری ادامه داد: سه هزار و ۹۵۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
به گفته لاری، تا کنون ۱۲ میلیون و ۷۵۱ هزار و ۳۹۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
سخنگوی وزارت بهداشت همچنین گفت: در حال حاضر ۲۵ شهرستان قرمز و ۵۶ شهرستان نارنجی هستند و بر اساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا مسافرت "از" و "به" شهرهای با وضعیت قرمز و نارنجی، ممنوع است.
وی گفت: همچنین ۲۷۷ شهرستان در وضعیت زرد و ۹۰ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
دبیر ستاد مقابله با کرونا در استان بوشهر گفت: تعداد بیماران بستری در بخشهای کرونایی بیمارستانهای استان بوشهر در تاریخ سه شنبه دهم فروردینماه ۱۴۰۰ به 140 نفر افزایش یافت.
به گزارش فکرشهر، دکتر سعید کشمیری گفت: در ۲۴ ساعت گذشته 49 بیمار جدید در بخشهای کرونایی بیمارستانهای استان بوشهر بستری شدهاند که از این تعداد ابتلای 17 مورد به کرونا قطعی است.
وی درباره بیماران بستری در بخشهای ویژه چنین گفت: در حال حاضر 17 بیمار در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان های استان بوشهر بستری هستند که از این تعداد 7 نفر در وضعیت حاد این بیماری قرار دارند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: خوشبختانه در شبانهروز گذشته 40 بیمار نیز باحال عمومی خوب از بیمارستانهای استان بوشهر ترخیص شدهاند.
دکتر کشمیری بابیان اینکه از ابتدای شیوع کرونا تاکنون 894 هم استانی جان خود را به دلیل ابتلا به کرونا ازدستدادهاند، گفت: امروز یک نفر از هم استانی های عزیزمان خانمی 79 ساله که دارای بیماری زمینهای دیابت، فشارخون و بیماری مزمن مغزی بود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست دادیم.
دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر خاطرنشان کرد: از آغاز شیوع کرونا تاکنون 23093 نفر در استان بوشهر به این ویروس مبتلا شدهاند.
وی افزود:هر گونه مراسم اعم از جشن عروسی، فاتحه،مهمانی و دورهمی سریعا باید در استان ممنوع شود این یک هشدار جدی است،همچنین با نزدیک شدن به تعطیلات آخر هفته و روز سیزده به در از هرگونه سفر جدا خودداری کنید.