فکرشهر: اگر به سلامتی خود افتخار میکنید و همچنین دوست دارید از آخرین اخبار تغذیه آگاه باشید، بد نیست بدانید که اخیرا تحقیقاتی جدید درباره مصرف روغن ماهی منتشر شده است.
به گزارش فکرشهر به نقل از انتخاب، این احتمال وجود دارد که شما در مورد مزایای مکملهای روغن ماهی و اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در آنها چیزهای زیادی یاد گرفته باشید. بدن ما نمیتواند اسیدهای چرب امگا ۳ تولید کند، بنابراین باید آنها را از غذاهایی مانند ماهی، دانهها و مغزها تهیه کنید.
همچنین ممکن است بدانید که آنها به طور بالقوه میتوانند از بیماریهای شناختی جلوگیری کنند، التهاب در بدن را کاهش دهند و حتی پوست شما را تمیز کنند. با این حال، محققان دریافتند که این مکمل ممکن است با یک خطر جدی نیز همراه باشد. به نظر میرسد مکملهای امگا ۳ میتوانند خطر ابتلا به یک اختلال خاص ریتم قلب را افزایش دهند.
یک مطالعه جدید از انجمن قلب و عروق اروپا (ESC) منتشر شده در مجله قلب اروپا دریافت که، ممکن است این مکمل به طور خاص، منجر به فیبریلاسیون دهلیزی (AF یا AFib) شود، نوعی بیماری که در خلال آن قلب بیمار به طور نامنظم میزند و ۵ برابر بیشتر احتمال دارد فرد را به سمت سکته مغزی سوق دهد.
علاوه بر این، انجمن قلب آمریکا (AHA) خاطرنشان میکند که AFib همچنین میتواند شما را در معرض افزایش خطر لخته شدن خون، نارسایی قلبی و سایر مشکلات قلبی قرار دهد. این مطالعه همچنین نشان داد که اسیدهای چرب امگا ۳ به ویژه میتواند خطر ابتلا به AFib را برای افرادی که قبلاً در معرض خطر بالای مشکلات قلبی بودند، افزایش دهد.
با این حال، این بدان معنا نیست که اگر سابقه بیماری قلبی دارید، هرگز نباید ماهی قزل آلا بخورید، این فقط به این معنی است که مصرف هر روز مکمل ماهی میتواند خطراتی را به همراه داشته باشد که قبلاً آنها را در نظر نگرفته اید، مخصوصاً اگر قلب شما از قبل در معرض خطر باشد. بعلاوه، همانطور که تحقیقات قبلی اشاره کرده اند، این مکمل حتی ممکن است در جلوگیری از بیماریهای قلبی موثر نباشد.