چهارشنبه ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
فکرشهر: دبیر ستاد مقابله با کرونا در استان بوشهر گفت: تعداد بیماران بستری در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر در تاریخ یکشنبه 9 خرداد ماه، 263 نفر است...
کد خبر: ۸۹۷۳۹
يکشنبه ۰۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۷:۵۹

فکرشهر: دبیر ستاد مقابله با کرونا در استان بوشهر گفت: تعداد بیماران بستری در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر در تاریخ یکشنبه 9 خرداد ماه، 263 نفر است.

به گزارش فکرشهر، سعید کشمیری اظهار کرد: در 24 ساعت گذشته 57 بیمار جدید در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری‌شده‌اند که از این تعداد ابتلای 26  مورد به کرونا مثبت، قطعی است.

وی با اشاره به اینکه اکنون 35 نفر در بخش مراقبت‌های ویژه می‌باشند افزود: از این مجموع موارد بستری در بخش‌های ویژه کرونایی، 20 نفر در وضعیت حاد این بیماری قرار دارند.

دکتر کشمیری درباره نتایج موارد فوتی ناشی از کرونا در استان بوشهر که تا به امروز اعلام شده است، بیان کرد: متاسفانه امروز 5  مورد فوتی ناشی از ابتلا به کرونا،3 آقا با 83، 77 و 43 سال سن با سابقه بیماری قلبی و فشار خون ، 1 خانم با 70 سال سن با سابقه بیماری فشارخون و کودکی با 7 سال سن بدون سابقه بیماری زمینه ای در استان بوشهر رسید.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: خوشبختانه در شبانه‌روز گذشته 40  بیمار نیز باحال عمومی خوب از بیمارستان‌های استان بوشهر ترخیص شده‌اند، که از این تعداد 28  نفر از آنها مثبت قطعی بوده‎اند.

وی افزود: تا کنون  1158 نفر از ابتدای شیوع کرونا در استان بوشهر به علت ابتلا به این ویروس جان خود را از دست داده اند.

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر خاطرنشان کرد: از آغاز شیوع کرونا تاکنون 43034  نفر در استان بوشهر به این ویروس مبتلا شده‌اند.

دکتر کشمیری افزود: متاسفانه امروز با خبر فوت دختر بچه 7 ساله بدون بیماری زمینه ای، لازم شد باری دیگر بر این نکته تاکید کرد که بیماری کرونا هنوز فروکش نشده است و نیاز به رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی توسط آحاد مردم می‌باشد.

وی بیان کرد: برای کاهش موارد فوت و بستری نیاز عمومی و همگی مردم شریف استان را می طلبد که از دور همی و تجمعات پرهیز کرده تا شاهد از دست دادن عزیزانمان نباشیم.

آخرین آمار کرونا در ایران

بنابر اعلام وزارت بهداشت، در شبانه روز گذشته ۱۹۸ تن در کشور به دلیل کرونا جان باختند و ۸هزار و ۸۷۶ مبتلای جدید نیز شناسایی شدند.

 بنابر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت تا کنون سه میلیون و ۴۹۴ هزار و ۱۴۵ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۵۱۵ هزار و ۹۰۸ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۴ میلیون و ۱۰ هزار و ۵۳ دُز رسید.

از دیروز تا امروز ۹ خرداد ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۸ هزار و ۸۷۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که هزار و ۱۵۴ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به دو میلیون و ۹۰۲ هزار و ۹۴ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۹۸ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۷۹ هزار و ۹۳۹ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون دو میلیون ۴۴۱ هزار و ۵۲۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

چهار هزار و ۲۱۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۱۹ میلیون و ۸۱۴ هزار و ۴۸۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۱۳ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۲۱۴ شهر در وضعیت نارنجی و ۲۲۱ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر