فکرشهر: اکرام الحق عامل ترور شهید صادق گنجی مشاور فرهنگی ایران امروز صبح ساعت ۵:۳۰ به وقت محلی با تدابیر شدید امنیتی در زندان لکهپت شهر لاهور به دار مجازات آویخته شد.
به گزرش فکرشهر و به نقل از خبرگزاری ها؛ اکرامالحق معروف به اکرم لاهوری از بانیان لشکر جهنگوی عامل اصلی ترور صادق گنجی مشاور فرهنگی ایران در زندان لکهپت شهر لاهور به دار مجازات آویخته شد.
اعدام اکرم لاهوری در تدابیر شدید امنیتی انجام شد و زندان در محاصره نیروهای ویژه پلیس و نیروهای امنیتی قرار داشت.
طبق این گزارش امکان داشت اعضای لشکر جهنگوی برای آزادی اکرم لاهوری به زندان حمله کنند، به همین دلیل اعدام این تروریست خطرناک بدون اطلاع قبلی و در تدابیر شدید امنیتی انجام شد.
بر اساس این گزارش فقط به پزشک اجازه داده شد قبل از اعدام سلامتی اکرم لاهوری را تأیید کند اما به خانواده وی اجازه داده نشد دوباره با وی ملاقات نمایند.
به گزارش پلیس، اکرم لاهوری در حمله به دیپلماتهای ایرانی در شهر راولپندی و کشتن «صادق گنجی» مسئول خانه فرهنگ و کنسولگری ایران در لاهور و همچنین 30 عملیات بزرگ علیه شیعیان مجرم شناخته شده است.
طبق این گزارش اکرم لاهوری از جمله افرادی است که در تشکیل لشکر جهنگوی نقش مهمی ایفا کرده و از بانیان این گروه میباشد.
بر اساس این گزارش دولت ایالتی سند و پنجاب برای کشتن اکرم لاهوری جایزه تعیین کرده بودند که بعد از آن وی از شهر کراچی دستگیر و به زندان مرکزی لاهور منتقل شد.
به گزارش وزارت کشور پاکستان اکرم لاهوری باجناق «ریاضبسرا» رهبر لشکر جهنگوی و از اعضای اصلی این گروه بود که در سال 2002 بعد از کشته شدن ریاض بسرا در درگیری با پلیس رهبری لشکر جهنگوی را به عهده گرفت.
بر اساس این گزارش ریاضبسرا، «ملکاسحاق» و اکرملاهوری در سال 1996 لشکر جهنگوی را تشکیل دادند.
این گزارش میافزاید: ابتدا «حقنواز جهنگوی» سپاه صحابه را بنیان نهاد که بعد از مدتی به علت افراطگرایی بیش از حد کشته شد و بعد از آن لشکر جهنگوی که به عبارتی شاخه نظامی سپاه صحابه است، به وجود آمد.
لشکر جهنگوی در حمله به کارآموزان نیروی هوایی ایران در راولپندی، حمله به اتوبوس زائران امامرضا در منطقه «مستونگ» بلوچستان و حمله به شیعیان در منطقه «چلاس» واقع در «گیلگت و بلتستان» نیز دست داشته است.
گزارشها نشان میدهد اعضای لشکر جهنگوی در کشتن «بینظیر بوتو» نخست وزیر سابق پاکستان نیز دست داشتهاند.
صادق گنجی (زاده اردیبهشت ۱۳۴۲ فسا)، از اهالی برازجان، پس از اتمام دوران دبیرستان راهی تهران شد و در مدرسه عالی شهید مطهری به تحصیل علوم دینی پرداخت. در زمان جنگ با عراق به مدت بیست ماه در جبهههای مختلف حضور یافت. مدتی مسئولیت بازرسی اداره عقیدتی سیاسی در نیروی دریایی سپاه پاسداران را داشت و چندماهی در وزارت ارشاد مشغول شد. او در سال ۱۳۶۵ در شهر لاهور پاکستان، مسئولیت نمایندگی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران شد.
وی روزهای پایانی ماموریت خود بعنوان رایزن فرهنگی را در پاکستان میگذراند و در آستانه مراسم تودیعی که روز ۲۸ آذرماه ۱۳۶۹ شمسی در لاهور پاکستان توسط شاعران و نویسندگان پاکستانی برپا کرده بودند، قرار داشت که توسط شاخه نظامی سپاه صحابه جلوی درب هتل مراسم ترور شد.
شهید گنجی مسئولیت کنسولگری و خانه فرهنگ ایران در لاهور پاکستان را از سال ۱۳۶۵ تا ۱۳۶۹ بر عهده داشت و در زمان فعالیت در پاکستان از نفوذ زیادی در میان گروههای شیعه و سنی برخوردار بود.