يکشنبه ۱۶ دی ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار سیاست
مطالب بیشتر
فکرشهر: سخنگوی دولت در بخشی از نشست سیاسی دانشجویان «طرح ولایت» دانشگاه شهید بهشتی، گفت: ۱۰ سال پیش رئیس جمهور وقت اعلام می‌کند دولت مسئول بهشت و جهنم مردم نیست؛  نتیجه این نگاه در ذهن دولتمرد هشت تا ۱۰ سال بعد در کف خیابان‌ها و در اغتشاشات دیده می‌شود...
کد خبر: ۱۴۳۹۹۱
چهارشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۴

فکرشهر: سخنگوی دولت گفت: اگر امروز درگیر جنگ ترکیبی و در ابعاد مختلف هستیم پس اقتضائات زندگی ما هم باید جنگی و مخصوص دوره نبرد باشد.

به گزارش «فکرشهر»، علی بهادری جهرمی در بخشی از نشست سیاسی دانشجویان «طرح ولایت» دانشگاه شهید بهشتی، گفت: ۱۰ سال پیش رئیس جمهور وقت اعلام می‌کند دولت مسئول بهشت و جهنم مردم نیست؛  نتیجه این نگاه در ذهن دولتمرد هشت تا ۱۰ سال بعد در کف خیابان‌ها و در اغتشاشات دیده می‌شود.

به نوشته ایسنا، بهادری جهرمی در بخش دیگری از این نشست با بیان این‌که «دشمن تمام‌قد تمرکز می‌کند تا کشور را به سمت فروپاشی، تجزیه و پسرفت ببرد»، اظهار کرد: دشمن در بعد سیاسی، اقتصادی و دیپلماتیک می‌خواهد به ما ضربه بزند. ما بچه‌حزب‌اللهی‌ها شنیده‌ایم و می‌گوییم جنگ ترکیبی، جنگ رسانه‌ای، جنگ اقتصادی و جنگ فرهنگی است ولی حواس‌مان نیست اگر جنگ است پس اقتضائات زندگی ما هم باید اقتضائات جنگی و دوره نبرد باشد. آرامش نمی‌شود در صحنه نبرد داشت. خواب نباید داشته باشیم.

وی تصریح کرد: انتظار حلوا خیر کردن وسط صحنه نبرد نداشته باشیم؛ جنگ است. دشمن ضربه می‌زند و ما هم ضربه می‌زنیم، یکی می‌زند و ما هم یکی می‌زنیم، دشمن اگر یک ضربه بزند ۱۰ ضربه می‌خورد ولی برای ایجاد خطای محاسباتی در ما، آن یک ضربه که زده را به روش‌های مختلف صد ضربه نشان می‌دهد و آن ۱۰ ضربه‌ای که خورده را به گونه‌ای تحریف می‌کند که اصلاً متوجه نشویم او ضربه خورده است.

سخنگوی دولت یادآور شد: تا دو سال پیش جدول روزانه، هفتگی و ماهانه قطع برق می‌دادند. برق صنایع که قطع می‌شد به کنار، برق خانگی هم جدول قطعی روزانه دوبار تا سه‌بار هم داشت. نه به دلیل حوادث که به دلیل این که می‌گفتند برق نداریم.

وی تصریح کرد: چه می‌شود که امروز با وجود این‌که ۸ هزار مگاوات مصرف برق افزایش پیدا کرده اما جدول قطعی برق خانگی نداریم؟ میانگین تولید برق در دولت قبلی حدود ۱۵۰۰ تا ۱۶۰۰ مگاوات در سال بوده است. یعنی اگر با سرعت قبل تولید برق داشتیم الان چندین‌برابر گذشته قطع برق را شاهد بودیم.

بهادری جهرمی یادآور شد: همزمان رشد اقتصادی در صنایع پرمصرف انرژی مثل فولاد رکورد می‌شکند و از تولیدکننده پانزدهم یا شانزدهم به تولیدکننده هشتم یا نهم فولاد در جهان بدل می‌شویم. از زمستان سال ۱۴۰۰ برای این روزها تصمیم گرفته بودیم تا در بهار و زمستان قبل برق مضاعف به تولیدکننده‌ها بدهیم و در عوض در دوران اوج مصرف برق همکاری و تعامل بیشتری از آنان شاهد باشیم.

سخنگوی دولت یادآور شد: یک زمانی یک رئیس جمهوری و کاندیدایی می‌گوید کلید حل مشکلات اقتصادی ما نگاه به خارج است نه توان داخل؛ نتیجه این نگاه چند سال بعد با رکوردشکنی تورم ۷۰ ساله و رشد اقتصادی تقریباً صفر و حداقل فروش نفت مشخص می‌شود. هم بتون داخل قلب راکتور ریخته شد و هم چرخ زندگی مردم نچرخید.

 بهادری جهرمی با اشاره به اینکه گلایه های به حق در صنعت خودرو معضلات روی زمین مانده بلندمدت چند ده ساله است و نسخه‌های درمان کوتاه‌مدت ندارد، تصریح کرد: خارج کردن دولت به عنوان مجری و شریک بودن در صنعت خودرو ام‌المصائب مشکلات صنعت خودرو است. دولت برای اولین بار همت کرد که صنعت خودرو به طور کامل واگذار شود و خودش هیچ سهمی از آن نداشته باشد و فقط تنظیم‌گری کند.

وی تاکید کرد: مدیریت دولتی به مفهوم عام کلمه یکی از مهمترین مشکلات صنعت خودروسازی است. مسیر اصلی میان‌مدت دولت که مراحل آن تا حد زیادی پیش رفته است و قیمت‌گذاری و یافتن خریدار صلاحیت‌دار در آن در حال بررسی است تا تجربه تلخ دشت مغان و هفت تپه تکرار نشود.

بهادری جهرمی همچنین در بخش دیگری از این نشست یادآور شد: برخلاف ادعای دولتی که مدعی بود زبان دنیا را بلد است، در سال ۱۴۰۱ حجم تجارت خارجی ایران با ۱۱۲ میلیارد دلار رکورد زد. این رکورد زمانی حاصل شد که ما تحریم بودیم و یک بشکه نفت نمی‌توانستیم بفروشیم یا یک دلار نمی توانستیم منابع جابجا کنیم و این حجم تجارت خارجی بدون محاسبه نفت است.

وی با اشاره به اقدامات جدید دولت در زمینه نهضت ملی مسکن، اظهار کرد: امروز صبح رییس جمهوری دستور تازه‌ای برای پیشبرد نهضت ملی مسکن و تامین ملی آن صادر کرد تا ظرف هفته آتی جلسه‌ای با مدیریت معاون اول برگزار و گزارشش به دولت ارائه شود.

بهادری جهرمی همچنین اعلام کرد: سالانه ۲۰۰ هزار مسکن روستایی باید ساخته شود و ساخت سالانه ۵۰۰ هزار مسکن برای محرومین در دستور کار است که تفاهم‌نامه آن منعقد شده است. تا امروز ۱ میلیون و ۷۵۰ هزار زمین تامین شده است. حدود ۴۵۰ هزار مسکن قرارداد با سازنده دارد. ۳۲۵ هزار پروانه ساختمانی در شهرداری‌ها صادر شده است. تأسیس چهار شهر جدید هم تصویب شده که در این دو سال ساخته شود.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر