فکرشهر: مردم شهر نخل تقی از توابع شهرستان عسلویه آداب و رسوم عید قربان را که از گذشتگان خود سینه به سینه انتقال داده اند را با ظرافت و حساسیت خاصی دنبال می کنند.
\n\n
به گزارش فکرشهر، مردم شهر نخل تقی از توابع شهرستان عسلویه آداب و رسوم عید قربان که از گذشتگان خود سینه به سینه انتقال دادهاند را با ظرافت و حساسیت خاصی دنبال میکنند.
\n\n
\n\n
سبک ربوسی عید، پذیرایی خاص، آداب و رسوم جالب و جذاب، استفاده از رنگهای مختلف لباس و بعضا لباسهای یک دست، ادغام سنت و مدرنیته، خوش برخوردی و مهمان نوازی و ترکیب متفاوت بافت جمعیتی از مواردی است که به وضوح در بین مردم دیده می شود.
\n\n
\n\n
مردم شهر نخل تقی مراسم این عید را طی سه روز برگزار میکنند که از مهمترین این مراسم میتوان به دید و بازدیدهای مردم اشاره کرد.
\n\n
بر اساس رسمی رایج، افرادی که قصد قربانی کردن حیوانی را دارند، محاسن خود را کوتاه نمیکنند تا اینکه این فریضه را به جای آورند.
\n\n
\n\n
برای قربانی کردن در بین اهل سنت شهر نخل تقی یک گوساله برای هفت خانواده در نظر گرفته میشود.
\n\n
بعد از برپایی نماز عید قربان، مردم در قالب دستههای بزرگ به دید و بازدید می پردازند.
\n\n
\n\n
مردم به صورت گروهی و با اتحاد و انسجام خاصی به منازلی که از قبل تعیین شده است، رفته و در ضیافت میزبان شرکت کرده و با هم دیدار تازه میکنند.
\n\n
بعد از ظهر عید قربان نیز بانوان اهل سنت به همراه خانواده خود به این دید و بازدیدها ادامه میدهند.
\n\n
\n\n
مسئول روابط عمومی و امور فرهنگی شهرداری نخلتقی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: این آداب و رسوم سالهاست که بین مردم اهل سنت عسلویه برگزار می شود و نسل به نسل و سینه به سینه منتقل شده و همه برای آن احترام خاصی قائل هستند.
\n\n
\n\n
عبدالعزیز احمدزاده افزود: دید و بازدیدها و به اصطلاح صله رحم که در اسلام به آن توصیه اکید شده است در این روزها در شهر نخل تقی موج می زند.
\n\n
\n