فکرشهر: بخشدار شبانکاره از نویسنده برجسته استان در حوزه کودک و نوجوان و همچنین از کسب کننده مقام اول و برگزیده بازیگری چهل و دومین جشنواره بین المللی تئاتر فجر، تقدیر کرد.
به گزارش «فکرشهر» از روابط عمومی بخشداری، «ابراهیم حسینی» روز پنجشنبه، سوم اسفند ماه، در جمع انجمن همیاران کتاب در کتابخانه عمومی امام خامنهای (مدظله العالی) شبانکاره حضور یافت و از «آمنه رمضانی»، نویسنده داستانهای کودک و نوجوان، برای فعالیتهای ارزشمند و رونمایی از تالیفات اخیرش و همچنین از «یلدا شجاعی» هنرمند تئاتر، برای کسب مقام اول بازیگری در چهل و دومین جشنواره بین المللی تئاتر فجر تقدیر کرد.
بخشدار شبانکاره با اهدا لوح از این دو دختر فرهیخته بخش شبانکاره تقدیر کرد.
حسینی با تبریک ایام و اعیاد شعبانیه از زحمات و فعالیتهای ارزشمند و افتخار آفرینی این دو فرهیخته تشکر و قدردانی و کسب این موفقیتها را تبریک گفت.