دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۲۰۰۵۱۰۲
يکشنبه ۰۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۵

فکرشهر: معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر از تخصیص ۲۲ میلیارد ریال به تجهیزات ورزشی و پرورشی مدارس حاشیه شهر‌های استان خبر داد و گفت: ۳۰ میلیارد ریال برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی تخصیص یافته است.

به گزارش فکرشهر، محمود حق‌دوست در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر، با گرامیداشت هفته امور تربیتی و تربیت اسلامی، اظهار داشت: به همین مناسبت از ۸ تا ۱۴ اسفند مراسم و برنامه‌های ویژه‌ای در شهرستان‌ها و مناطق ۱۸ گانه استان بوشهر برگزار می‌شود.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره ۴۷۱ شهید دانش‌آموز، ۱۱۱ شهید فرهنگی و ۱۴ شهید امور تربیتی استان بوشهر گفت: در سال تحصیل جاری ۵۸۲ یادواره شهدای دانش‌آموز و فرهنگی در استان بوشهر و مراسم یادواره هر شهید دانش‌آموز در مدارس برگزار شده است.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر از برگزاری یادواره شهدای نهضت سوادآموزی سراسر کشور در بوشهر خبر داد و بیان کرد: برای سومین سال کنگره شهدای نهضت سوادآموزی کشور در بوشهر با حضور مقامات ملی و استانی برگزار می‌شود.

حقدوست با اشاره به تربیت مربی پرورشی تراز انقلاب اسلامی افزود: در این راستا ۱۵۰۰ مربی، معاون، مشاور و کارشناس فرهنگی و پرورشی فعالیت می‌کنند که از بین آنان بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مربی پرورشی تراز انقلاب اسلامی تربیت می‌شود.

وی با بیان اینکه کمبود مربی پرورشی مدارس از طریق آموزگاران جبران شده است تصریح کرد: اکنون با کمبود یک‌هزار مربی پرورشی در مدارس مواجه هستیم که امسال بر اساس ماده ۲۸ در سراسر کشور ۱۹ هزار نفر جذب می‌شوند و سهمیه استان بوشهر استخدام ۲۸۲ مشاور، مربی در بخش‌های مختلف امور تربیتی و سبک زندگی اسلامی است.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر از توسعه ۱۹ هسته مشاوره به مرکز مشاوره در ۲ سال گذشته خبر داد و بیان کرد: بزرگ‌ترین خانه یاریگران زندگی کشور در بوشهر راه‌اندازی شده است.

حقدوست راه‌اندازی ۲۱ مرکز رشد یاریگران زندگی در شهرستان‌ها و مناطق ۱۸ گانه استان بوشهر را یادآور شد و گفت: برای آشنایی دانش‌آموزان با فرهنگ ایثار و شهادت در سال تحصیلی جاری تاکنون ۸ هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز و معلم به اردوی راهیان نور اعزام شده است.

وی اعزام ۴۰ هزار دانش‌آموز به اردوی راهیان نور و راهیان پیشرفت را از دیگر برنامه‌ها دانست و خاطرنشان کرد: در اجرا اردو‌های تربیتی تاکنون ۲۵۰ هزار دانش‌آموز استان بوشهر در این اردو‌ها در قالب‌های گوناگون شرکت کرده‌اند.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر تأمین فرش سجاده‌ای نماز خانه مدارس استان بوشهر با اعتبار ۵۰ میلیارد ریال را از دیگر برنامه‌ها دانست و تصریح کرد: برای تجهیز مدارس حاشیه شهر‌های استان به امکانات ورزشی و پرورشی به تجهیزات ورزشی و پرورشی مدارس حاشیه شهر‌های استان ۲۲ میلیارد ریال تخصیص یافت.

حقدوست با بیان اینکه ۳۰ میلیارد ریال برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی تخصیص یافته است گفت: در راستای مشارکت دانش‌آموزان رأی اولی در انتخابات ۱۱ اسفند ستاد مشارکت حداکثری در مدارس استان بوشهر تشکیل شده است.

وی تعداد دانش‌آموزان رأی اولی استان بوشهر را ۱۲ هزار و ۵۰۰ نفر دانست و بیان کرد: با برگزاری همایش‌های مختلف در ۱۸ شهرستان و مناطق آموزش و پرورش این دانش‌آموزان برای حضور در انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی آماده شده‌اند.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر