يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۴۰۵
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر

افتتاح طرح آبخیزداری با ۲۱۵ میلیارد ریال در استان بوشهر

افتتاح طرح آبخیزداری با ۲۱۵ میلیارد ریال در استان بوشهر
کد خبر: ۲۰۰۹۲۳۰
سه‌شنبه ۰۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۵

فکرشهر: مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر از افتتاح ۵ پروژه آبخیزداری با اعتباری افزون بر ۲۱۵ میلیارد ریال در هفته دولت خبر داد و گفت: این پروژه‌های آبخیزداری با حجم مخزن ۳۶۴ هزار مترمکعب در نقاط مختلف استان بوشهر افتتاح می‌شود.

به گزارش فکرشهر، عبدالحسین گرشاسبی در گفت وگو با تسنیم، با اشاره به ۲ میلیون و ۳۱۹ هزار هکتار مساحت منابع طبیعی استان، اظهار داشت: از این میزان یک میلیون و ۷۱۲ هزار هکتار به میزان ۷۴ درصد آن جانمایی و تثبیت شده است.

وی مساحت جنگل و پوشش گیاهی اراضی منابع طبیعی استان بوشهر را ۳۲۰ هزار هکتار اعلام و خاطرنشان کرد: از این میزان جنگل و پوشش گیاهی استان بوشهر ۲۹۲ هزار هکتار آن طبیعی و ۲۹ هزار هکتار دیگر دست کاشت است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر از افتتاح طرح‌های آبخیزداری در هفته دولت خبر داد و بیان کرد: در این هفته ۵ طرح آبخیزداری با حجم مخزن ۳۶۴ هزار مترمکعب در نقاط مختلف استان بوشهر افتتاح می‌شود.

گرشاسبی حجم تأثیر این طرح‌های آبخیزداری را ۴ هزار و ۶۴۲ هکتار اعلام و خاطرنشان کرد: در اجرا این طرح‌های آبخیزداری ۲۱۵ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری شده است.

وی از آغاز عملیات اجرایی ۹ پروژه جنگل‌کاری و کاشت نهال در استان بوشهر خبر داد و تصریح کرد: این برنامه‌ها در سطح ۵۶۵ هکتار با اعتبار ۱۱۹.۱ میلیارد ریال در هفته دولت اجرایی شده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر با بیان اینکه طرح‌های کاشت نهال در اسلام آباد دشتی، آبطویل بوشهر و چاه‌خانی دشتستان اجرایی شده است گفت: طرح‌های جنگل‌کاری در ۶ منطقه بوشکان دشتستان، دلوار تنگستان و بوشهر عملیات اجرایی آن‌ها آغاز شد.

گرشاسبی طرح‌های آبخیزداری را شامل سازه بند سنگی و ملاتی دانست و خاطرنشان کرد: این طرح‌ها در شهرستان‌های دشتستان، دیر و دشتی افتتاح می‌شود.

وی ادامه داد: در مجموع در هفته دولت امسال برای افتتاح ۵ طرح آبخیزداری و ۹ طرح جنگل‌کاری و کاشت نهال ۳۳۴ میلیارد ریال تخصیص یافته است.

ارسال نظر
*
captcha
آخرین اخبار
مطالب بیشتر