جمعه ۱۹ بهمن ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۲۰۱۲۹۵۰
پنجشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۵

فکرشهر: معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر به سفر رئیس جمهور و هیئت دولت به بوشهر در روز‌های آینده اشاره کرد و گفت: این سفر دستاورد‌های بسیار خوبی برای استان خواهد داشت که باید از ین فرصت به خوبی استفاده شود.

به گزارش فکرشهر از تسنیم، احسان جهانیان صبح امروز در نشست شورای روابط عمومی‌های استان بوشهر با اشاره به نقش مهم این مجموعه در جهاد تبیین اظهار داشت: روابط دستگاه‌های اجرایی نقش مهم و تاثیرگذاری در ارائه عملکرد و فعالیت‌ها و دستاورد‌های مختلف دارند.

وی تقویت روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی را یک ضرورت دانست و بیان کرد: روابط عمومی‌ها با وجود کمبود‌ها و مشکلات فراوانی که دارند با تمام توان برای انعکاس فعالیت‌ها و خدمات تلاش می‌کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر با بیان اینکه دنیای نسل جدید با نسل‌های قبل متفاوت است، خواستار شناخت نیاز‌های مخاطبان و اطلاع‌رسانی بر اساس این موارد شد.

جهانیان با بیان اینکه روابط عمومی دستگاه‌ها یک واحد تشریفاتی نیست تاکید کرد: روابط عمومی نباید محدود به مدیر آن نهاد شود و باید نگاه مدیران به حوزه روابط عمومی نیز اصلاح شود.

وی اصلاح جایگاه روابط عمومی را یک اولویت دانست و خاطرنشان کرد: سیاست‌گذاری و تغییر ریل در حوزه روابط عمومی را در دستور کار داریم و در این راستا نشست‌ها و گفتگو‌ها را بیشتر خواهیم کرد تا شاهد تحرک و پویایی بیشتری در این زمینه باشیم.

معاون استاندار بوشهر به سفر رئیس جمهور و هیئت دولت به بوشهر در روز‌های آینده اشاره کرد و ادامه داد: این سفر دستاورد‌های بسیار خوبی برای استان خواهد داشت که باید از ین فرصت به خوبی استفاده شود.

الیاس حضرتی هم گفت: در آستانه سفر استانی رئیس جمهور پزشکیان و جمعی از اعضای دولت وفاق ملی به بوشهر هستیم.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت اضافه کرد: در آستانه سفر رئیس جمهوری به بوشهر اعلام می‌کنیم که سفر تجاری لنج‌ها و ملوانان که مدتی تعطیل و منجر به مشکلات و چالش‌ها شده بود به‌زودی آغاز می‌شود.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر